[Dreame Dünyasına İlk Adım] Kutunu Aç, Heyecanını Paylaş: Dreame ile İlk Anın!

47 Yorum

HL017920 30 Kat
Alışacağım. Galiba beklentim yüksek. Perde altlarını engel görüyor
Değerli Kullanıcımız ; haritalama anında var olan perde eşya vb durumları kaldırınız . Sonrasında cihaz gitmek için engel algılaması yapmayacaktır. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Teşekkürler.

Ali uzun 31 Kat
Kutunun büyüklüğüne bile çok şaşırmıştım eşimin istemesi ama en çok benim ilgilenmem kutuyu benim açmam ve şuana kadar cihaz ile hep ben ilgilenmem trajikomik ama gerçekten teknolojinin geldiği bu boyut harika
Ali uzun 32 Kat
Kutunun büyüklüğüne bile çok şaşırmıştım eşimin istemesi ama en çok benim ilgilenmem kutuyu benim açmam ve şuana kadar cihaz ile hep ben ilgilenmem trajikomik ama gerçekten teknolojinin geldiği bu boyut harika
£MIN 33 Kat
Yeni aldık bakalım kullandıkça göreceğiz
LV587029 34 Kat
Tertemiz ancak tamamıyla anlamak için biraz zaman lazım sanırım haritanın tamamını geçmedi üç odayı süpürdü sildi pakladı ancak eşik atlama banyo balkona geçemedim salonu es geçti ilk kullanmam ancak çok güzel olacak zamanla çözeceğim. 🥰😍
LV587029 35 Kat
Etkinliğe nasıl katılıyoruz
LV587029 36 Kat
👍👍👍👍
VN303480 37 Kat
Mükemmel harika ötesi bayıldım çalışıyorum şuanda evi temizletip sildirdim ve o mutluluğu  anlatamam  teşekkürler dreame ailesi   
Bahar 38 Kat
Kendime aldığım en güzel şey Dreame x40 ultra iyiki Dreame
HD401831 39 Kat
L 10s pro ultra aldım çok memnunum iyi ki almışım

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön