[X50 Ultra(Complete)] Dünya’nın İlk Geri Çekilebilir Bacaklara Sahip Robot Süpürgesi Şimdi !

75 Yorum

Nevzat V. 30 Kat
Sadece paspas yapma yokmu ? Bazen süpürge istemiyorum sadece paspas yapmasını istiyorum ama bulamadım
Değerli Kullanıcımız;CleanGenius modu dışında Özelleştir kısmından sadece ''paspasla'' olarak komut verebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
X50 robot süpürge
YR628808 31 Kat
Aldim gercekten cok memnunum bugune kadar ne gerek var bunun temizliginden ne olur diyordum ama suan cok pismanim ben boyle temizlik gormedim harika gercekten iyki almisim
Nurcan 32 Kat
Dreame robotu aldığımdan beri elim ayağım oldu çok memnunum iyi ki almışım. düzenli bakım ve temizlik yapmayı unutmayın
Triendly 33 Kat
Gerçekten çok güzel
DW433317 34 Kat
Kutu içinde çıkan ekstra fırça ne yapıyoruz bilgi alabilirm
Değerli Kullanıcımız;hangi yedek parça olduğuna göre değişir. Fakat ilgili linkteki ürün ise ana fırça olarak kullanılır. Saç tüy gibi maddeleri kesip atarak toz haznesi yollar sarma yapmaz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler. https://dreametech.com.tr/products/dreame-orijinal-robot-supurge-x40-ultra-l10-ultra-l10s-ultra-l10s-pro-ultra-l20-ultra-icin-tricut-firca
AY355864 35 Kat
Bugün aldık. Sehpayı tanımıyor, ayaklarından yukarı çıkmaya çalışıyor. Silme yaparken birden halının üzerine çıkıyor. 20000 PA deniyor ancak süpürme yaparken yerde pislik bırakıyor. Çok üzgünüm.Ne yapmalıyım bilmiyorum
Değerli Kullanıcımız; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda gönderileri görememe durumu yaşayabiliyoruz. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Anlık cevap almak istediğiniz tüm durumlarda Çağrı merkezi ya da WhatsApp birimlerimize ulaşabilirsiniz.(0850 762 0100) Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
MZ577216 36 Kat
Saç şekillendirme ürünü başarılı mıdır acaba
Sabiha 37 Kat
Satış esnasında yeterli tanıtım yapılmalı
ZL090501 38 Kat
X50 kullanıcısiyim ürünü alalı 1 ay oldu servise gitti 1 hafta içinds geri geldi ve ne sorun giderilmiş ne birşey yapılmış nasıl gitmiş öyle gelmiş hala aynı sorunlar var servisin ilgilenmesini önemle rica ediyorum bu nedir ya dünya para veriyoruz sonuç çok üzücü tekrar servise göndereceğim ve ürünümun iadesi istiyorum çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı
Değerli Kullanıcımız; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir.Lütfen bize forum mesajı ile ulaşınız. Teşekkürler.
katya 39 Kat
İyi ki X50

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön