🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

482 Yorum

Merez 380 Kat
Dreame x50 aldım ki çekim gücü kuvvetli olsun bir kere alayım diye 2 sefer servise gönderdim çekim gücü düşüyor diye Daha 3 aylık makina diye.  Hiç bir şey yapılmadan geri gönderdiler. . cihaza defalarca reset atmama rağmen bir süre sonra kafası karışıyor kendi etrfında dönmeye başlıyor .. defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm. İlk servise gitti her yeri çizik içinde faturada seri no yok diye geri geldi 2 gönderin başka servisimize yollayalım dediler Yeni geldi servisten elektrik süpürgesi gibi sesi var şimdi de değişim istedim ilgilenmedi bile servis... Alırken bir daha düşünün... Buraya yazdım ama herkesin görmesi için bütün platformlarda paylaşacağım ..çünkü iyi bir ödeme yaptım. . paranla rezil olmak böyle bişeymiş...
Değerli Kullanıcımız ; size forum üzerinden de ulaşım sağladık. Lütfen istenen belge ile cihazı servise gönderim yapınız. Gerekli işlemlerin sağlanması adına işleminizi başlatmak için de talebiniz ilgili birimlere iletelim. Geri dönüşünüzü bekleriz. Teşekkürler.

JN232138 381 Kat
Dream’le temizliğe başladığımdan beri hayatımı kolaylaştı zamanımın çoğunu harcayan temizlik artık kabus olmaktan çıktı ❤️
KübraSalih 382 Kat
Çok rahatlattı işten eve gelirken hızlıca temizliğimi yapıyor
OU025485 383 Kat
Tüylerim dökülüyor diye anne bize kızmıyor dream hem süpürüyor hem temizliyor teşekkürler dream   #BenimDreameHikayem
6238061D-8E9C-4428-9E85-1D77E02D812B.jpeg
ozgurizmir 384 Kat
Açıkçası biz o mutlu ailelerden değiliz. Alalı 20 gün oldu ama özellikle emiş gücü büyük hayalkırıklığı. Haritalandırma v.b. şeyler de beklentimiz in altında kaldı.
Değerli Kullanıcımız ; Dilerseniz müşteri hizmetlerimizden destek alarak performans adına neler yapılabilir bakabilirsiniz. Yanlış bir adım yapılıyorsa düzelterek en iyi performans ile verim almanızı isteriz. Lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

jasmin 385 Kat
Dreame x40 aldım yeni kullanmaya başladım.tavsiye alabilirim
ZX739195 386 Kat
Müthiş temizlik yapmaktan kurtuldum
OH657068 387 Kat
Merhaba dream ailesi aranıza yeni katıldım daha çok rahat kullanamıyorum cihazı L 40 ultra ile aranızdayım laminantlara sadece mop çekiyor cihaz laminantları da önce süpürmesini sonra mop çekmesini istiyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz
Değerli Kullanıcımız ; Harita ekranında bulunan temizleme modunuzu seçebileceğiniz CleanGenius / Özelleştir adımından kısma göre temizlik seçenekleri seçilebilir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

makametgiller 388 Kat
Bu iş tamam dream yapmış yaa
ZR998067 389 Kat
L40 ultra çok başarılı bence

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön