🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

673 Yorum

jasmin 379 Kat
Dreame x40 aldım yeni kullanmaya başladım.tavsiye alabilirim
ZX739195 380 Kat
Müthiş temizlik yapmaktan kurtuldum
OH657068 381 Kat
Merhaba dream ailesi aranıza yeni katıldım daha çok rahat kullanamıyorum cihazı L 40 ultra ile aranızdayım laminantlara sadece mop çekiyor cihaz laminantları da önce süpürmesini sonra mop çekmesini istiyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz
Değerli Kullanıcımız ; Harita ekranında bulunan temizleme modunuzu seçebileceğiniz CleanGenius / Özelleştir adımından kısma göre temizlik seçenekleri seçilebilir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
makametgiller 382 Kat
Bu iş tamam dream yapmış yaa
ZR998067 383 Kat
L40 ultra çok başarılı bence
LW789208 384 Kat
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
JM374138 385 Kat
Saatlerce ev süpürme derdinden kurtardı iyi ki var
JG631185 386 Kat
Bugün ilk kez kullandım iyi ki almışım keşke daha once alsaymisim
MX251043 387 Kat
Evde değilim ama evim temiz çünkü Dreame L40 evimde😀
MY763113 388 Kat
Sesli komutu calıstıramadım bılgısı olan
2025-11-10 21:48:54 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Sesli komutu (örneğin “Alexa”, “Google Asistan”, “Siri” gibi) Dreame robot süpürgenizde aktifleştirmek modelin, bölgenin ve desteklenen platformların özelliklerine bağlıdır.Yazılım (firmware) ve DreameHome uygulaması güncel olmalıdır.Bazı sesli komut yetenekleri yeni sürümlerde açılır.Tüm Dreame modelleri sesli komut desteğiyle gelmeyebilir. Bazıları yalnızca uygulama içi ses bildirimleri verir, bazıları Amazon Alexa, Google Asistan ya da Siri ile uyumlu olur. “Ben” / “Me” sekmesi → “Ses Kontrolü / Voice Control” seçeneğine girin. Var olan uygulamalardan gösterilenlerden birini seçin ve yükleyiniz. Her iki uygulamada da adımları izleyerek birbiri ile eşleştiriniz. Hesap bağlantısı yapıldıktan sonra “Dreame süpürgeyi temizlemeye başla” gibi komut verebilirsiniz.Robot ve mobil cihaz aynı Wi-Fi ağında olmalı (özellikle 2,4 GHz ağ).Bölge / sunucu ayarı (ülke seçimi) doğru yapılmalı. Ses asistan özellikleri bazı bölgelerde sınırlanmış olabilir.Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön