[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

644 Yorum

CF079799 380 Kat
Bizde yükseltme yaptık
ilkenon06 381 Kat
Yeni aldım inşallah memnun kalırım
BP879544 382 Kat
L40 ultra ce kullanıyorumm çok memnunum🌿
BM605226 383 Kat
Ayak yükseltici baza çekyat ayağı malzemeleri satan siteler var. Yükseklik uygun hale geliyor. Hatta bazı ayaklarda ayar var deneyin benim yatağım da varmış. Kontrol edince fark ettim
BM605226 384 Kat
L40 aldım istasyon süz model. Fiyat performans oldu. Memnun kaldım
WC604756 385 Kat
Faydalı bilgi🙏🏻
WX383509 386 Kat
Dreame D20 modelinde Akşam %90 sarjiyla istasyonda duran robot sabah %50 ye düşmüş neden olabilir ?
Değerli Kullanıcımız; İstasyonun fişini çekme ya da düğmesinden kapama yaparak kullanım var ise bu sebepten şarjda azalmas olması normaldir.Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.Farklı bir destek almak veya öğrenmek istediğiniz farklı bir sorunuz var ise ulaşınız.Teşekkürler.
SI484437 387 Kat
Özellikleri güzel.odalarin hepsinde süpürmedigi yerler oluyor.birkac sefer tekrar odaları tanıttim ama gebe aynısı oluyor
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
VQ267736 388 Kat
Büyük bir hevesle aldığım Dream X50 Ultra robot süpürgenin, beklentilerimin çok altında kaldığını söyleyebilirim. Önce süpürme sırasında su damlatmaya başladı, sonra haritada sürekli hata yapıyor ve ne süpürmenin ne de paspaslamanın bir rutini yok. Çok dar olmayan bir yerden bile girdiği gibi çıkamıyor, dakikalarca çarpa çarpa dönüyor. İlk başta sadece normal çalışma sesi gelirken şimdi ise süpürme ve paspaslama yaparken farklı mekanik sesler çıkarmaya başladı. Yuvasına bile dönmede sıkıntı yaşıyor. Sanırım bize bir Tüketici Hakları Mahkemesi yolu görünüyor.
Değerli Kullanıcımız; Teknik servislerimizden birine cihaz incelemesi için göndermenizi rica ederiz. Gereken işlemler servis biriminden yapılmaktadır. Çözüm önerilerine rağmen düzelmeyen durumda ise servis biriminin incelemesini sağlamanız daha yararlı olacaktır. Servis birimi bilgileri için ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
YY779624 389 Kat
Nükkemmel

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön