🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

565 Yorum

DA901104 369 Kat
👍🏼👍🏼👍🏼
NJ852487 370 Kat
Dreame D20 Ultra sahibiyim, çok yoğun bir çalışma hayatım var ve elim kolum resmen!!!❤️❤️❤️
NG192648 371 Kat
Telefona tekrar bağlanma sorununu nasıl aşarım? Robot bağlanmak için resetlememe rağmen telefona bağlanmıyor..
Değerli Kullanıcımız ; devam eden bir arıza durumu mevcut mudur ? Bağlantı yenileme ile çözüm yapılabilir. Kullanıcımızın yaptığı işlem yapılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

Uygulamada WiFi tanımlamasını yeniden yapın. Kapatma ve home tuşuna 3 saniye kadar basılı tutun cihaz network moduna geçer

NG192648 372 Kat
Telefondan uygulama silinip tekrar bağlayacadım. Robotu resetlememe rağmen bir türlü telefona bağlanmıyor
McZ_Ankara 373 Kat
Bu cihazı ilk alanlardanım. Gayet başarılı
McZ_Ankara 374 Kat
Oem parçalarınıda temin ettik. Zamanı gelenlerin değişimini yapıp ilk günkü performansa devam 🤜🤛
LW431605 375 Kat
Hayatım kolaylaştı
Triendly 376 Kat
Kıl kesme ana fircadinda biraz sesli çalışıyor bilginize
JY954471 377 Kat
X50 aldım daha 2 gün oldu, çözmeye çalışıyorum cihazı. Ancak fotodaki gibi yerde su izi bırakıyor, neden anlamadım daha
92146.jpg
Değerli Kullanıcımız ; Süpürdükten sonra paspaslama seçip ve nemlilik seviyesini değiştirerek kullanımı öneriririz. Paspaslama işleminde paspas yıkama sıklığınızı da daha öne çekebilirsiniz. Modlar arası geçişi deneyerek evinize , zemine ve size en uygun temizlik modunu kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

Merez 378 Kat
Dreame x50 aldım ki çekim gücü kuvvetli olsun bir kere alayım diye 2 sefer servise gönderdim çekim gücü düşüyor diye Daha 3 aylık makina diye.  Hiç bir şey yapılmadan geri gönderdiler. . cihaza defalarca reset atmama rağmen bir süre sonra kafası karışıyor kendi etrfında dönmeye başlıyor .. defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm. İlk servise gitti her yeri çizik içinde faturada seri no yok diye geri geldi 2 gönderin başka servisimize yollayalım dediler Yeni geldi servisten elektrik süpürgesi gibi sesi var şimdi de değişim istedim ilgilenmedi bile servis... Alırken bir daha düşünün... Buraya yazdım ama herkesin görmesi için bütün platformlarda paylaşacağım ..çünkü iyi bir ödeme yaptım. . paranla rezil olmak böyle bişeymiş...
Değerli Kullanıcımız ; size forum üzerinden de ulaşım sağladık. Lütfen istenen belge ile cihazı servise gönderim yapınız. Gerekli işlemlerin sağlanması adına işleminizi başlatmak için de talebiniz ilgili birimlere iletelim. Geri dönüşünüzü bekleriz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön