🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

482 Yorum

IG558066 370 Kat
Bazı problemler var ama yine de güzel
DA901104 371 Kat
👍🏼👍🏼👍🏼
NJ852487 372 Kat
Dreame D20 Ultra sahibiyim, çok yoğun bir çalışma hayatım var ve elim kolum resmen!!!❤️❤️❤️
NG192648 373 Kat
Telefona tekrar bağlanma sorununu nasıl aşarım? Robot bağlanmak için resetlememe rağmen telefona bağlanmıyor..
Değerli Kullanıcımız ; devam eden bir arıza durumu mevcut mudur ? Bağlantı yenileme ile çözüm yapılabilir. Kullanıcımızın yaptığı işlem yapılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

Uygulamada WiFi tanımlamasını yeniden yapın. Kapatma ve home tuşuna 3 saniye kadar basılı tutun cihaz network moduna geçer

NG192648 374 Kat
Telefondan uygulama silinip tekrar bağlayacadım. Robotu resetlememe rağmen bir türlü telefona bağlanmıyor
McZ_Ankara 375 Kat
Bu cihazı ilk alanlardanım. Gayet başarılı
McZ_Ankara 376 Kat
Oem parçalarınıda temin ettik. Zamanı gelenlerin değişimini yapıp ilk günkü performansa devam 🤜🤛
LW431605 377 Kat
Hayatım kolaylaştı
Triendly 378 Kat
Kıl kesme ana fircadinda biraz sesli çalışıyor bilginize
JY954471 379 Kat
X50 aldım daha 2 gün oldu, çözmeye çalışıyorum cihazı. Ancak fotodaki gibi yerde su izi bırakıyor, neden anlamadım daha
92146.jpg
Değerli Kullanıcımız ; Süpürdükten sonra paspaslama seçip ve nemlilik seviyesini değiştirerek kullanımı öneriririz. Paspaslama işleminde paspas yıkama sıklığınızı da daha öne çekebilirsiniz. Modlar arası geçişi deneyerek evinize , zemine ve size en uygun temizlik modunu kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön