Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

HL098310 370 Kat
Lavaboda anormal su seviyesi diye uyarı veriyor paspaslarini yikarken durduruyro kendini sonra paspas yıkama tahtasını siliyorun peçete ile tekrar  işleme devam ediyor neden oluyor bu iki ay oldu alalı henüz böyle bir problem ilk dafa oldu
VU607499 371 Kat
Aldığımız günden beri her süpürmede halı kenarlarında fırça çıkıyor yerine takıyoruz ancak tekrar çıkıyor son zamanlarda fırçasını hiç takamıyoruz.
SP998846 372 Kat
Robot süpürgemin bulunduğu odada eşya değişikliği yaptığım için robot süpürgeyi başka odaya aldım yeniden mi haritalandırma yapmam gerekiyor ve nasıl yapmalıyım
başkan 373 Kat
İlk Aldığımda evet iyiydi,ama oda temizliğinde bir dk bile temizlemeden, temizlik sona erdi diyo yerine gidiyor,e süpürsene bi silsene
IZ237939 374 Kat
Merhaba silme yaptırdıktan sonra kurutma süresi çok uzun sürüyor ne kadar sürede kurutması gerekiyor
TC040258 375 Kat
X50 ultra var. Şarz istasyonunu bulamıyor. Temizleme yapmıyor olduğu yerde duruyor. Sıkışma uyarısı öp veriyor ama sıkışma yok
UK600376 376 Kat
Benim robotun ingilizce konuşuyo Türkçeye nasıl çevriliyo bir türlü beceremedim
Triendly 377 Kat
Teşekkürler
QI325877 378 Kat
L10S ultra gen2 modeli yeni aldım hiç temiz süpürmüyor arkasında toz kir bırakıyor mopu çıkarıp denememe rağmen hala aynı hatayı yapıyor. Temizliği yapıp bitirdi ama mutfak hala eskisi gibi
GZ381343 379 Kat
Supururken fırçası çıkıp duruyo garanti kapsamına girer mi kullanıcı hatası değil cunku

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön