Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

SEKARA 360 Kat
merhabalar ,
marka tam bir fiyasko   2 aydır bende  bu platformdan destek ekibi ile liseliler gibi mesajlaşıyorum ama halen hiç bir çözüm  olmadı .
bu markayı satın aldığım , tercih ettiğim güne lanet okuyorum .
her platformdan bu markayı kötülemek için elimden geleni yapacağım .
çünkü hiç bir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyorlar her şey satın alana kadar .
bir önceki robot süpürgem çok daha iyiydi ,reklamlarına kanıp bir yanlış yapıp bu markayı satın almış oldum çok pişmanım sizlerde pişman olmak istemiyorsanız sakın tercih etmeyiniz....
PA748024 361 Kat
Halıları çok iyi temizlerken parke yüzeyleri hiç süpürmüyor. Tüm halıları topladım paspas+süpürge seçtim yine süpürmüyor
RU341841 362 Kat
Merhaba halıları silmesini nasıl engellerim, paspas moduna geçtiği zaman zemin ve halılarıda paspaslıypr
MJ941972 363 Kat
Ben böyle bir ürün hayatımda görmedim!! Bir sene olmamasına rağmen bu kaçıncı yeter artık!! Garantiye gitti geldi şimdide daha büyük sorunlarla karşılaştım ayrica tam anlamıyla düzeltip gönderilmemiş ürününün üzerinde kalem lekeleriyle geldi sildim sildim çıkmadı!! Bunu dile getirmedim ama hayatımı kolaylaştıracak bir ürün ancak bu kadar zorlardi beni... İlk şikayetim su alıp veremiyordu sıkıntı vardı paspaslar ıslak kalıyordu ve sistemde borularda sıkıntı olduğu gözüküyordu. Su alıp vermesi düzeldi pas paslar ara sıra ıslak kaldı tamam bişey olmaz dedim ama programa girdiğimde borularda sıkıntı olduğu gözüküyordu hala aynı şekilde duruyor çalışmasında bir sorun olmuyor diye dert etmedim. Üzerinden bir kaç ay geçti veya geçmedi şarj olmuyor uyarısı geldi, ürün oturmamaya başladı. Cihazın her yerini temizledim,reset attım,başka fiste denemek istedim şimdide telefondaki programa bağlanmıyor!!! Yeni bebeğim oldu yeterince stresli hayatım var üzerine birde bu... Lutfen ürünüm yenisiyle değişsin ben bu ürünle artık uğraşmak istemiyorum!!!!
NS108073 364 Kat
Teşekkürler 👍
RN877487 365 Kat
Düzeldi mi sorun çözüldü mü
CY801932 366 Kat
Mayıs ayında aldığım L20 ultra robotum daha 1. ay da fırça hatası verdi servise gönderdim.Geldiğinden beri süpürürken çöpleri yere boşaltıyor,paspasları yıkamıyor silme işlemi yapmıyor.Resetledim,su tanklarını temizledim bir şey değişmedi aldığımdan beri sorun yaşıyorum ve çok pişmanım.Ürün kusurlu ve değişim talep edeceğim bilginize.
YB521026 367 Kat
Dream X4 kullanıyorum özellikle yerde kırıntı olan yerleri süpür etrafından dolanıyor bunun dışında şu anda emiş gücü neredeyse çok az gibi yani geçiyor ama süpürmüyor kırıntıların hepsi de kalıyor halı süpürmiş gibi oluyor ama temizlik bitiyor neden süpürmüyor yani sorun ne olabilir ne yapabiliriz
PI495939 368 Kat
Haritalandırmayı yaptıktan sonra temizlik sırasını tek tek işaretliyorum ancak asla benim istediğim sırayla yapmıyor en yakından başlıyor ya da kendi kafasına göre ilerliyor Halbulki benim sıralama yapmamın bir nedeni var sıralamaya göre yapmayacaksan niçin böyle bir alan ekliyorsunuz
RR855011 369 Kat
Resetlerseniz düzelir

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön