Doğru Bakım=Uzun Ömür

646 Yorum

QF221786 350 Kat
X60 kullanıyorum 1.5 aydır. Arada bir odaları tek tek seçim yaparak süpürüp silmesi için yönlendirsem de tek /ilk oda temizliği yapıp şarj olmaya dönüyor. Bir daha devam etmiyor. Ne yapmam lazım seçili odaları temizlemesi için bilgisi olan var mı acaba?
Değerli Kullanıcımız, oda temizliğinde seçili oda temizliği yapılıp işlemi bitirip dönecektir. Fakat 2 oda seçildi ama tek oda yapıp geri döndüyse komut hatası yaşamış olabilir. Bu aşamada cihaz, istasyon, modem kapatılıp yeniden açılması yararlı olacaktır. Sonrasında işlemde yeniden deneyiniz. Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum gerekebilir. Teşekkürler.
BV699055 351 Kat
Bende Leon s Pro Gen 2 var her şeyi sorunsuz güzel çalışıyor tek beni yoran şey çok toz topluyor tozunu içindeki toz kutusundan elektrik süpürgesi ile farklı başka bir tane elektrik süpürgesi ile ben çekip alıyorum onu alırken biraz sağa sola dökülüyor Bir de yere süpürüyorum yani aşırı toz topluyor Bu normal mi Yoksa halının tüylerini mi kopartıyor anlamış değilim ama çok dost topladı kesin
Değerli Kullanıcımız, Robot süpürgelerde toz haznesinden çok miktarda toz çıkması oldukça normal olabilir; özellikle halı, koltuk, yatak çevresi ve süpürgeliklerde gözle görünmeyen ince toz birikir.Ama normalden belirgin fazla toz çıkıyorsa birkaç ihtimal olabilir. Filtre dolmuş/tıkanmış olabilir. Filtre tıkandığında ince tozun bir kısmı hazneye veya dışarı kaçabilir.Hazne ve filtre tam oturmuyor olabilir. Kapak veya conta düzgün kapanmıyorsa toz kaçabilir.Ana fırça ve yan fırçada birikme varsa toplama performansı değişebilir.
Robotun ilk birkaç kullanımında daha fazla toz çıkması normaldir; zamanla azalması gerekir.
Ev temiz görünse bile robot ince toz, saç, deri döküntüsü ve kumaş liflerini topluyor olabilir. Bunlar gözle fark edilmeyebilir.
Özellikle hazneyi boşaltırken havaya toz bulutu çıkıyorsa, önce filtreyi kontrol etmenizi öneririz. Rutin bakımlarda yıkanabilir parçaları yıkama ve tam kuruma ile kullanım yapmanızı öneririz. Teşekkürler.
WE609791 352 Kat
7 aydır kullanıyorum Elim ayağım oldu resmen sadece şuan pedler nemli ama silmeyi yaparken asla su eksilmiyor daha önce 2 odada su biterdi şimdi 3 gün 4 gün suyu gidiyor yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modeller için robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir. Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
IL850084 353 Kat
​"Kesinlikle katılıyorum, 'süpürgeyi de süpürmek' cihazın performansını ilk günkü gibi tutmak için altın kural. Emeğinize sağlık!"
ZF818891 354 Kat
Çalıştığım için aldım ama bir hafta da çıkan tozu görmelisiniz ki ben elimle siliyordum her yeri elim ayagım
CV840238 355 Kat
Ben mutlu cihaz mutlu, cihaz mutluysa cebim mutlu
PK993691 356 Kat
Merhaba ben yeni kullanıcıyim 3. Kez silme süpürme yapıyorum normalde evde yokken nerede olduğunu görebiliyordum ama şimdi uygulama da nerde olduğunu göremiyorum
Değerli Kullanıcımız, Harita üzerinde ya da ayarlar içinde cihazımı bul ayarı ile konum bilgisi alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
RC826740 357 Kat
Merhaba l10s modeli elimde ana fırca hatası diyor ama temiz hıc bısey yok ne yaptıysam olmadı ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız, “ana fırça sarılı” hatası için ana fırçayı çıkarıp saç, ip ve kirleri tamamen temizleyiniz. Özellikle fırçanın yan rulmanlarını kontrol ediniz.Temizlemeden sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapınız.Cihaz ve istasyon kapa - aç yapınız. Fırça rahat dönüyorsa tekrar işlemde deneyiniz. Düzelmezse resetleme ve yeniden kurulum önerilir. Devam eden durumda fırça rulmanı veya motor sıkışmış olabilir.Servis desteği için yeniden ulaşınız.Teşekkürler.
UE661114 358 Kat
Yeni aldım daha kurulumunu yapmadım
Değerli Kullanıcımız, Kurulum için https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo linkinden modelinizi seçerek destek alabilirsiniz. Ayrıca dikkat edilmesi gerekenler belirtilmiştir.
Kurulum aşamasında ;
Cihaz kurulumu cihaz istasyon dışında olarak kurulum yapılmalıdır.
Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık olmalıdır .
Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım devam edilmelidir.
Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış halde olmalıdır. ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır . )
Kurulum sonrasında, Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
Iryna Gurbuz 359 Kat
Я думаю про робота пилососа, але не знаю як він буде працювати. Щоб ви порекомендували ?
Değerli Kullanıcımız, talebiniz hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyacımız var. Dilerseniz anlık destek için Çağrı ve WhatsApp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından ya da Web sitesi Chat kanalımızdan ya da servis_tr@dreame.tech - info_tr@dreame.tech Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön