Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

RZ320258 350 Kat
Merhaba dreame l40 ce kullanıyorum hatritalandırma yaparken halıları algılamıyor ne yapabilirim alalı 3 ay oldu sıfırladım yine düzelmedi
Nuran 351 Kat
Dream X40 Ultra kullanıyorum. 100 m2 alanın temizliği 5 saat kadar sürüyor. Bu süre normal midir? Daha kısa sürmesi için ne yapmalıyım?
IL862055 352 Kat
Dream x50 liyi alalı 15 gün oldu fakat halıyı süpürürken boşlukta kalan seramikleri kenarları almıyor ne yapmalıyım?
KJ525187 353 Kat
Süpürgenin yan uzayan fırçası hiç çalışmıyor paspas uzanıyor ama fırça uzanmiyor.iki özellikte aktif neden acaba yardımcı olurmusunuz
elvan kaçar 354 Kat
Mükemmel
JW172216 355 Kat
Bende x50 var yeni aldım 1 ay oldu ama hiç memnun değilim bütün çöpler kalıyor süpürmüyor defalarca resetledim  haritalandırdım ama çöpleri süpürmüyor çok pişman oldum aldığıma 20 Pascal çekiş gücü var denmişti bana kalırsa 20 değil 5 bile yok
SEKARA 356 Kat
merhabalar ,
marka tam bir fiyasko   2 aydır bende  bu platformdan destek ekibi ile liseliler gibi mesajlaşıyorum ama halen hiç bir çözüm  olmadı .
bu markayı satın aldığım , tercih ettiğim güne lanet okuyorum .
her platformdan bu markayı kötülemek için elimden geleni yapacağım .
çünkü hiç bir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyorlar her şey satın alana kadar .
bir önceki robot süpürgem çok daha iyiydi ,reklamlarına kanıp bir yanlış yapıp bu markayı satın almış oldum çok pişmanım sizlerde pişman olmak istemiyorsanız sakın tercih etmeyiniz....
PA748024 357 Kat
Halıları çok iyi temizlerken parke yüzeyleri hiç süpürmüyor. Tüm halıları topladım paspas+süpürge seçtim yine süpürmüyor
RU341841 358 Kat
Merhaba halıları silmesini nasıl engellerim, paspas moduna geçtiği zaman zemin ve halılarıda paspaslıypr
MJ941972 359 Kat
Ben böyle bir ürün hayatımda görmedim!! Bir sene olmamasına rağmen bu kaçıncı yeter artık!! Garantiye gitti geldi şimdide daha büyük sorunlarla karşılaştım ayrica tam anlamıyla düzeltip gönderilmemiş ürününün üzerinde kalem lekeleriyle geldi sildim sildim çıkmadı!! Bunu dile getirmedim ama hayatımı kolaylaştıracak bir ürün ancak bu kadar zorlardi beni... İlk şikayetim su alıp veremiyordu sıkıntı vardı paspaslar ıslak kalıyordu ve sistemde borularda sıkıntı olduğu gözüküyordu. Su alıp vermesi düzeldi pas paslar ara sıra ıslak kaldı tamam bişey olmaz dedim ama programa girdiğimde borularda sıkıntı olduğu gözüküyordu hala aynı şekilde duruyor çalışmasında bir sorun olmuyor diye dert etmedim. Üzerinden bir kaç ay geçti veya geçmedi şarj olmuyor uyarısı geldi, ürün oturmamaya başladı. Cihazın her yerini temizledim,reset attım,başka fiste denemek istedim şimdide telefondaki programa bağlanmıyor!!! Yeni bebeğim oldu yeterince stresli hayatım var üzerine birde bu... Lutfen ürünüm yenisiyle değişsin ben bu ürünle artık uğraşmak istemiyorum!!!!

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön