🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

IX767282 339 Kat
Maalesef düzgün süpürmüyor memnun değilim silme aparatını takıyorum silmiyor halinin üzerini ıslatıyor garantiye gitti şimdi sesi gidip geliyor haftada bir çalıştırıyorum zaten memnun degilim
2025-10-14 03:35:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; gereken adımlar ve ayarlara bakmak , servis kaydınızı kontrol edebilmek ,kullanım durumunuzu öğrenmek için sizden bilgilerinizi öğrenmemiz gerekmektedir. Size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
Nurcum 340 Kat
Harika bir cihaz😇
NX680801 341 Kat
Tek kelimeyle mükemmel bir ürün
SR280050 342 Kat
Merhaba 3 aylık kullanıcının robotum son 1 ay temizliğini eksik ve tam yapmamaktadır bakım ve temizliğini her kullanım sonrası yapıyorum ve aldigimdan itibaren standart modu kullanıyorum eksik  yaptiğim bir şey mi var destek olabilirmisiniz
2025-10-15 18:08:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz harita ve komut hatası yaşamış olabilir. Dilerseniz bir harita yenileme yapın. En son durumda fabrika ayarlarına geri yükleme ile yeniden kurulum denenebilir. Dilerseniz daha detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetlerimizden alabilirsiniz. Teşekkürler.
WQ559704 343 Kat
Dream l10 s pro ultra modeli kullanıyorum flitre ve diğer aksesuarlar yenilenmesi gerekiyor ama bulamıyorum
2025-10-15 18:56:32 TR Çevir

Değerli Kullancımız ;Yedek parçalar web sitemiz üzerinden satılmaktadır.
https://dreametech.com.tr/pages/accessories bu link üzerinden modelinize ait yedek parça ve aksesuar temin edebilirsiniz. Her ürün içeriğinde uyumlu olduğu model , adet vb bilgiler yer almaktadır. Stoklar bulunmuyorsa yakın zamanda güncellenecektir.Teşekkürler .
IW568678 344 Kat
Kullanım esnası su damlatıyor malesef
IW568678 345 Kat
Nasıl çözerim su damlatma sorununu?
2025-10-15 22:16:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama modunda ıslaklık ayarını düşürdüğünüzde de aynı damlatma yaşanıyorsa lütfen servis birimine yönlendiriniz. Bunun için size gereken bildirimleri ilettik. Forum mesajınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.
OL043140 346 Kat
Deterjan uyarısı nasıl giderilir,detarjan kutusunıu doldurmama rağmen uyarı gitmiyor
2025-10-16 00:27:43 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; uygulama içindeki '' otomatik deterjan ekleme ''  ayarını '' kapalı '' konuma getirip yeniden aktifleştiriniz. Uygulama önbellek temizleme yapınız. Gereken uyarı gitmemiş olur ise bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
NB657660 347 Kat
X50 ultra kullanıcısıyım... cihaza 65.000 tl verdim... böyle rezil... böyle 5 para etmez cihaz olamaz... sizin yapacağınız yapay zekanın ben gözünü seveyim... ne yapay zekası... en gerizakalı cihaz bile bundan daha iyidir... temizleyeceğim yere boş çöp kovası koysam bundan daha iyi temizler... yazıklat olsun aldığınız paraya... bun almayın aldırmayın arkadaşlar... yazık paranıza... süpürmek için 50 tl lik gırgır alın bundan daha iyi temizlemezse adam değilim... acayip sinirliyim... birazdaha devam edersem anneleri pek memnun kalmayacak... son olarak adam akıllı yazılım yapın... adam akıllı güncelleme yapın... bu millet bir dünya para veriyor bu çöpünüze.
2025-10-16 15:35:00 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; X50 tüm gelişmiş özellikleri barındıran emiş gücü yüksek bir cihazdır. Kullanım yapıp memnun olan bir çok kullanıcımız varken sizin cihaz ile ilgili bildirimlerinizden yola çıkarsak bir arıza durumu yaşanmış olmalıdır. Bütün bu gerekli kontrollerin yapılması gerekirse servis desteği almanız adına Müşteri Hizmetlerimize ulaşmanızı rica ederiz. Gerekli işlemlerin yapılmasını ve mutlu bir kullanıcı olarak cihaz performansını almanızı dileriz. Teşekkürler.
KH619147 348 Kat
X50 ultra ürünü aldığıma pişmanım. Ürünün yazılımı beş para etmez. Çok kötü
1) ürün temizlik sırasında halının ortasına  kafası karışıyor ce temizliği durdurup. Kendisinin açık alana konulmasını istiyor
2) tasarlanmış fırça sistemi yanlış. Amaç saç dolanmasın diye sistem yapmışlar fakat bu sistem hiçbirşeyi çekmiyor.  Bütün evi temizlik yaptığında  toz kabına baktığımda toz göremiyorum.
3) kimseye tavsiye etmiyorum
2025-10-16 16:19:11 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; X50 tüm gelişmiş özellikleri barındıran emiş gücü yüksek bir cihazdır. Sizin gelişmiş özellikleri kullanamış olmanızdan yola çıkarsak cihazda bir arıza durumu söz konusu olabilir. Teknik servisimiz , markamız sizlere destek olabilmek için hizmet vermektedir. Bütün bu gerekli kontrollerin yapılması gerekirse servis desteği almanız adına Müşteri Hizmetlerimize ulaşmanızı rica ederiz. Gerekli işlemlerin yapılmasını cihaz performansını tam olarak almanızı ve mutlu bir kullanıcı olmanızı dileriz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön