🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

482 Yorum

EW186588 340 Kat
Sen nasıl bir güzelliksin evime hoşgeldin âdeta elim ayağım oldun engelli çocuğuma artık daha rahat bakacağım çok teşekkür ederim 💕ponçiğim bu arada bu benim robotumun ismi oldu artık 😍
AE491243 341 Kat
Merhaba haritalandırma yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
2025-10-13 12:42:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Uygulama içinden mi ayarlama yapamadınız yoksa cihazın mı yapamadığını düşünüyorsunuz ? Haritalama modele göre değişmekle beraber '' Hızlı haritalamayı başlatın '' ile özelleştir ayarında sadece '' süpür '' seçilerek başlatılmaldır. Cihaz üzerinde de koruyucu film , sünger vb materyal olmamalıdır. Daha fazla detay için lütfen Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

HY057149 342 Kat
Benim için en önemli şeylerden biri olan süpürme ve silme işini yapmamak büyük mutluluk 👍🏻☺️💕
IX767282 343 Kat
Maalesef düzgün süpürmüyor memnun değilim silme aparatını takıyorum silmiyor halinin üzerini ıslatıyor garantiye gitti şimdi sesi gidip geliyor haftada bir çalıştırıyorum zaten memnun degilim
2025-10-13 22:35:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; gereken adımlar ve ayarlara bakmak , servis kaydınızı kontrol edebilmek ,kullanım durumunuzu öğrenmek için sizden bilgilerinizi öğrenmemiz gerekmektedir. Size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

Nurcum 344 Kat
Harika bir cihaz😇
NX680801 345 Kat
Tek kelimeyle mükemmel bir ürün
SR280050 346 Kat
Merhaba 3 aylık kullanıcının robotum son 1 ay temizliğini eksik ve tam yapmamaktadır bakım ve temizliğini her kullanım sonrası yapıyorum ve aldigimdan itibaren standart modu kullanıyorum eksik  yaptiğim bir şey mi var destek olabilirmisiniz
2025-10-15 13:08:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz harita ve komut hatası yaşamış olabilir. Dilerseniz bir harita yenileme yapın. En son durumda fabrika ayarlarına geri yükleme ile yeniden kurulum denenebilir. Dilerseniz daha detaylı bilgiyi Müşteri Hizmetlerimizden alabilirsiniz. Teşekkürler.

WQ559704 347 Kat
Dream l10 s pro ultra modeli kullanıyorum flitre ve diğer aksesuarlar yenilenmesi gerekiyor ama bulamıyorum
2025-10-15 13:56:32 TR Çevir

Değerli Kullancımız ;Yedek parçalar web sitemiz üzerinden satılmaktadır.
https://dreametech.com.tr/pages/accessories bu link üzerinden modelinize ait yedek parça ve aksesuar temin edebilirsiniz. Her ürün içeriğinde uyumlu olduğu model , adet vb bilgiler yer almaktadır. Stoklar bulunmuyorsa yakın zamanda güncellenecektir.Teşekkürler .

IW568678 348 Kat
Kullanım esnası su damlatıyor malesef
IW568678 349 Kat
Nasıl çözerim su damlatma sorununu?
2025-10-15 17:16:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama modunda ıslaklık ayarını düşürdüğünüzde de aynı damlatma yaşanıyorsa lütfen servis birimine yönlendiriniz. Bunun için size gereken bildirimleri ilettik. Forum mesajınızı kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön