Doğru Bakım=Uzun Ömür

585 Yorum

RJ331004 340 Kat
L 40 utra kullanıyorum. Kullanım sonrası alt tarafta

Islaklik normalmi.
Değerli Kullanıcımız, belirttiğiniz alanın görselini ve hangi aşamada ıslaklık verdiğini iletebilirseniz destek olmak isteriz. Teşekkürler.
IB774840 341 Kat
Bende yaklaşık bir aydır drema ailesine katıldım benim evim iki katlı ve günlük temizliyorum bir ara kafayı yedi bir türlü istasyonu bulamadı sonunda hallettik
Aysel 342 Kat
Çok memnunum
FY662510 343 Kat
Merhaba süpürgeyi 3 ay önce aldım .gayet memnundum fakat dün ve bugün yan fırça sarılı diye bir uyarı veriyor ve temizlemeyi durduruyor.3 aylık bir kullanım da hemen bozulması açıkçası üzdü beni 🤔
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Yan fırça modülü temizlendikten sonra uygulama içinde aksesuar kullanımı ayarından sıfırlama yapınız. Cihaz ve istasyon kapa - aç yapınız. İşlemde deneyiniz.Devam eden durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir.Resetleme kapak içinden yapılır.Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
VA072898 344 Kat
Türkçe değil ayarlarını nasıl yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız, DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
PZ341109 345 Kat
Merhaba,X40 aldım ancak ne koltuk neden yüksek olmasına rağmen yatak altına giriyor,alırken bu konuda bilgim yoktu,olsaydı almazdım
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Sensörün alçaldığı modellerden biri ise zemin temizleme ayarları içerisinde LMS otomatik kaldırma '' ekstrem kapsam '' olarak seçilmelidir.Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
VQ890145 346 Kat
Alalı daha 2 ay oldu servıse gitti  gerı geldı  supurmesı neyse duzeldi gıbı ama paspaslama yapmıyor kendı etrafında donuyor ve gerı ıstasyona donup temızlık tamamlandı dıyor bu normal bıseymı ne servısınız ne danısmanlarınız duzgun hızmet vermıyor
Değerli Kullanıcımız, Cihaz üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
agcngz 347 Kat
Ürününe bak ki ürün de evine baksın
AR544648 348 Kat
1aydır kullanıyorum çok güzel bir hizmet

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön