🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

MZ388107 329 Kat
Çok memnunum herkese tavsiye ediyorum ve ikna ettiğim arkadaşlarım oldu
FX911656 330 Kat
Çok memnunum iyiki almışım.
TY447004 331 Kat
Lazer sensör hatası
Değerli Kullanıcımız; Cihazlarda verilen dahili hata arızası için öncesinde sensör temizliği sonrasında aksesuar kullanımından sensör bakımını sıfırlamanızı öneririz. Devam eden bir durumda yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
RI689079 332 Kat
Dreamehome aldım. Eşim bana dua ediyor. 😂😂
BF966052 333 Kat
Benim süpürgem paspas yapmıyor
RD626468 334 Kat
Fırçasına kıl sardığında fırça kopuyor
2025-10-11 04:35:06 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız; Kauçuk fırça kullanımında yoğun bir saç , tüy veya iplik dolanımında kesme yapabilir. Bu durumda kullanım durumunuza ve ev durumuna göre rutin bakım sıklaştırılmalıdır. Dilerseniz web sitemizden yenisini satın alabilirsiniz. Teşekkürler.
Ayşe Nur 335 Kat
Hiç süpürmüyor. Arkasından sanki hiç temizlik yapmamış gibi temizlik yapabilirsiniz. Annem bu cihazı aldım diye kızıyor. İade de edemedim mağazadan aldığım için. Daha ilk gün hiç süpürmediğini farkettim. Çok pişmanım. Çok zor kazandığım paramı çöpe atmış oldum.
2025-10-13 03:09:24 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız;Cihazda bir problem olması durumunda servis birimi incelemesini yapmaktadır. Buna sebebiyet veren durum için çözüm yolları iletilebilir. Lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Uygulama içi ayarlar ve diğer ayarların kontrolü ile destek olunmasını isteriz. Teşekkürler.
EW186588 336 Kat
Sen nasıl bir güzelliksin evime hoşgeldin âdeta elim ayağım oldun engelli çocuğuma artık daha rahat bakacağım çok teşekkür ederim 💕ponçiğim bu arada bu benim robotumun ismi oldu artık 😍
AE491243 337 Kat
Merhaba haritalandırma yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
2025-10-13 17:42:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Uygulama içinden mi ayarlama yapamadınız yoksa cihazın mı yapamadığını düşünüyorsunuz ? Haritalama modele göre değişmekle beraber '' Hızlı haritalamayı başlatın '' ile özelleştir ayarında sadece '' süpür '' seçilerek başlatılmaldır. Cihaz üzerinde de koruyucu film , sünger vb materyal olmamalıdır. Daha fazla detay için lütfen Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
HY057149 338 Kat
Benim için en önemli şeylerden biri olan süpürme ve silme işini yapmamak büyük mutluluk 👍🏻☺️💕

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön