🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

386 Yorum

XZ619154 320 Kat
Ürünün paspas pedleri bir ay olmasına rağmen kendi kendine çıkıyor ve temizliğim yarım kalıyor lütfen yardımcı olun cevap bekliyorum
Değerli Kullanıcımız ; Paspasların yapışkanlığı mı azaldı ? Eğer bu durumda ise lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

LZ403601 321 Kat
#Benim Dreame Hikayem
Herkes gibi robot süpürgelerden almak istiyor ve bunu erteliyordum nasılsa ben yapıyorum benim gibi temizleyemez tereddütleri vardı takı 3. Çocuğum olduktan sonra yetiştirememeye başladım işleri evi toplasam supuremiyor,silsem çocuklarla ilgilenemiyordum ..... Araştırmaya başladım ve Dreame le tanıştım fiyat performans ürünü haftada bir ben derin temizlik yapıyorum sadece gerisini Dreame hallediyor.
SM815706 322 Kat
Bir seneye yakındır ürün elimde ama bir kere bile kullanamadım ne yaptıysak yapıldıysa çalışmıyor sadece yuvadan çıkıp evi dolaşıp geri geliyor kaç kere aradım mesaj attım ama geri dönüş sağlanmadı tek çare şikayet kaldı bana yapacak birşey bırakılmadı bin pişman oldum aldığıma
Değerli Kullanıcımız ; sistemlerimizdeki gönderilere ve mesajlara sırasıyla dönüş yapılmaktadır. Şikayet bildiriminiz ya da farklı bir durumla ilgisi bulunmaz. Sizlere çağrı merkezi , Whatsapp hattı , web sitesi chat ve forum platformumuzdan her türlü destek sağlanır. Cihaz modeliniz ve ayarlar ile ilgili bilgi alıp destek sağlamak için size forum mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

MF808669 323 Kat
Ben ilk zamanlar çok memnundum, aradan 6 geçti artık eskisi gibi silmiyor. Suyu daha az kullanmaya başladı ve arkasından fayanslarda iz bırakıyor
Değerli Kullanıcımız ; Paspasların iz bırakması solüsyon kullanımına ve paspas pedlerinin eskimesine bağlı olabilir. Eğer ki cihaz içine solüsyon koyuluyorsa ya da paspaslar sabun veya daha yoğun bir kimyasal ile yıkanıyorsa kalıntı bırakabiliyor. Modellere göre farklılık gösteren solüsyon kullanımı için lütfen bilgi alınız.Gerekirse paspas bezini yenileyiniz. Cihazlar zeminleri solüsyon ile silmemektedir. Solüsyonu istasyon görevinde paspasları yıkamak için kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

UL864887 324 Kat
Dream robot aldım memnun kalmadım ilk zamanlarda güzel süpürüyor du ama şimdi iyi değil tekrar makina açıyorum
Değerli Kullanıcımız ; Genel bakım ve temizlikleri yapılmasına , eskiyen aksesuarların değiştirilmesine rağmen cihazda performans düşüklüğü var ise cihazı detaylı incelemesi adına servis birimine yönlendirme yapınız. Daha detaylı bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

DH630629 325 Kat
İyi ki var iyi ki sahip olmuşum hayatımı kolaylaştırdı her eve herkese lazım çok memnunum elim ayağım oldu tavsiye w
BG740613 326 Kat
Gerçekten çok büyük bir kolaylık evde 2 kedim var ve allerjik olduğum için sık sık çalıştırıyorum çok memnundum fakat alalı 1 yıla yakın oldu artık temizliği eskisi gibi olmuyor maalesef
DF773890 327 Kat
Dreame robotumdan  memnunum gerçekten bana çok yardımcı oluyor misafirim geldiğinde, pazara ve misafirliğe gittiğimde herkese almak isteyenler için tavsiye ederim 👍
Triendly 328 Kat
Temizliğe devam
image4023591784353641682.jpg
KK229280 329 Kat
Merhaba,
Cihazım L 40 Ultra, bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu, ancak bugün paspaslama yapmak istediğide sürekli kirli su kabının kurulu yada dolu olduğunu söylüyor ve yıkama yapmıyor. Ayrıca otomatik havuz yıkamayı da denedim ancak temiz su dolu olmasına rağmen su gelmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar,

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön