Doğru Bakım=Uzun Ömür

585 Yorum

VU699033 320 Kat
VU699033 sorularımin yanıtını öğrenmek istiyorum ürün yeni ve biz 15 gündür hastanede ve kullanmadık 6 veya 7 supurus yazdigum birkaç konuda problem yaşadım bana donulmesini istiyorum 05468610340
Değerli Kullanıcımız, Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından WhatsApp ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Kişisel verileriniz hususunda iletişim numaranızı açık olarak paylaşmamanızı öneririz. Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından WhatsApp ya da Web sitesi Chat kanalımızdan Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.
WA125464 321 Kat
3. Robotum en pahalısı d20 aldım en iğrenç en kaliteliz en verimsiz olanı lanet olsun
Değerli Kullanıcımız, cihazda aldığınız bir hata durumu var ise destek olmak için detay belirtmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
UM087820 322 Kat
D20 kullanıyorum sanki şarjı çabuk bitiyor. Temizlik tamamlanmadan tekrar şarj etmek zorunda kalıyorum! Normal mi böyle olması 140 metrekare alanı önce süpür sonra sile ayarladım yoğun modda çalışıyor
Değerli Kullanıcımız, Genel bir ev durumuna göre değişmekle beraber 120 - 170 dk çalışması normal kabul edilir. Rota boyunca engel ve halı durumu var ise bunlar temizlik işlemini uzatabilir. Sensörler kirli olabilir. Temizleme modu maksimum ayarda ise yüksek temizlik için uzun sürebilir. Ekstra bir işlem verildi ise ya da CleanGenius modunda ise  ( Örneğin, süpürdükten sonra paspasla ve paspas yıkama sıklığı da yüksek seviyede ise ) ya da döngü ayarlaması var ise de uzun süren temizlik yapılabilir. Bu işlemler olmamasına rağmen uzun sürüyorsa harita hatalı çıkarılmış olabilir. Bu aşamada harita yenileme yapılması yararlı olacaktır.Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Daha fazla detay isterseniz bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
XH558044 323 Kat
cihazın rutin temizliği konusunda video varsa link alabilir miyim?
Değerli Kullanıcımız, Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır.Fakat bu süre kullanım durumunuza göre değişmektedir. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo
OW005454 324 Kat
Çöp kısmını yıkarken filtrenin orasını da tıkıyor musunuz filtreyi sokup
Değerli Kullanıcımız, Toz haznesi, filtre vb yedek parçalar yıkama yapılabilir. Tam kuruma ile kullanılır.Rutin bakım ve diğer tüm bilgiler için kılavuzu kontrol ediniz. Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo
PP825378 325 Kat
Arada kendi kendine çıkıp etrafında dolaşıp geri şarja gidiyor ve bunu ara ara hergün yapıyor sebebi ne olabilir
Değerli Kullanıcımız, Cihazda planlanmış bir temizlik durumu yoksa istasyonun elektrik bağlantısı veya varsa düğme kontrolü yapılmalıdır. Cihaz fişten çekerek kullanılıyorsa süpürge sinyal alamaz ve dolaşıma çıkar. Ya da modem bağlantısını alamadığında konum kaybeder ve arama yapabilir. Bu aşamada adımlar kontrol edilmelidir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
LG770151 326 Kat
İki haftadır kullanıyorum baya memnun kaldım sadece robotun köşeleri baya bir darbe almış çizik içinde
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun kablo ve varsa düğmesini kontrol ediniz. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
HQ852512 327 Kat
Bende önce süpür sonra sil ayarını seçtim. 4 odanın 2 tanesini önce süpürdü sonra sildi. Şarjı bitti şarja geldi sonra süpürmedi ama silmeye devam etti ve tozlu yerleri sildi. Yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız, Şarjdan sonra uygulama içinden hangi modun gözüktüğünü kontrol ederek destek olmak daha yararlı olacaktır. Bu aşamada işlemi yenileyiniz. Ve devam eden bir süreç olursa resetleme ve yeniden kurulum yapılabilir. Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
Esila Bahar 328 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor
Esila Bahar 329 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön