Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

WU154612 320 Kat
Çok güzel bizim yardımcımız oldu
Tubibo🩵🤍 321 Kat
Merhaba benim banyom yüksekte kalıyor dreame x40 giremediğinden evin haritalaması banyo harici yapıldı, kendim otomatik haritalama başlatıp banyoya bıraktım haritasını çıkardı ancak kaydetmedi uzun bir süre haritalandırıyor olarak bekledik yine kaydedemedik bunu nasıl çözebiliriz ? Çıkmayacağını biliyoruz bu nedenle kendimiz manuel bırakıp alanı temizletmek istiyorduk
IC478636 322 Kat
L10s Pro ultra yeni aldım. Halıyı görünce paspas kaldırıyor ancak halıyı ıslatıyor yardımcı olabilecek biri var mı. Çok severek aldım ama neyi yanlış yapıyorum
LH041113 323 Kat
Yan fırça halı saçağına takılmış dolamış kurtardım fakat tekrar yuvasına takılmıyor oturmuyor sebebi ne olabilir
QM836613 324 Kat
Robot şarjdayken ses çıkarıyor
VQ745492 325 Kat
L10s ultra gen 2 kullanıcısının
Tek oda seçip sadece süpürgesini istiyorum ne yapmalıyım
HM417501 326 Kat
Sayın ilgili, ls10 pro gen 2 model robot süpürge:
-Sadece süpür diyorum ama paspas yine de dönüyor/çalışıyor. Sadece su ile ıslatmiyor. Hepsi mi öyle bilmiyorum ama mantıklı olan paspas mopu dönmeden yukarı kaldırıp sadece supurmesi değil mi?! Bu genel bir şey ise bu model için güncelleme ile çözülmesi gerekir.
-yere kadar olan perdelerde çarpışma önlemeyi kaldırdığım halde engel görüp tül perde kıvrımlarını takip ediyor. Tül/perde için yazılım optimize edilmeli veya biz ilgili duvarı perde diye seçtiğimizde perdeyle teması önemsemeden ittirerek cam diplerini temizlemeli.

Naçizane tavsiye ve önerilerimdir, çözüm yönünde katkı verirseniz seviniriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
JN636463 327 Kat
Ben iki gün önce aldım.Kenar köşe süpürmüyor birde fırçası süpürürken dönmüyor sabit duruyor.Sürekli dönmesi gerekmiyormu?onun için kalıyor kenar köşe acil çözüm üretilmeli
AR825955 328 Kat
Robotu silme yapmıyor paspas pedlerim hep kuru ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim
LA461042 329 Kat
Merhaba Derame L40 ultra kullaniyorum robotum silme işleminde bazı yerleri atlıyor sadece bir kaç bölgeyi diğer açık alanları silmiyor sadece eşikleri siliyor.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön