🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

609 Yorum

YK462967 320 Kat
X40 ultra kullanıyorum ama solüsyonu hiç kokmuyor
RU009859 321 Kat
tüm aksesuarlar bir arada çok iyi
JS684340 322 Kat
L20 ultra yedek parçaları kaç aydır stok yok lütfen yardımcı olur musunuz Nezaman gelecek veya nereden bulabiliriz acil yardım
Değerli Kullanıcımız, Stok bulunmayan parçada aciliyet durumu olan bir talebiniz var ise servis birimi tedarik edebilir. Lütfen forum mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimiz ile bize ulaşınız. Teşekkürler.
JU854784 323 Kat
Tamam fiyat nedir
Değerli Kullanıcımız, Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories Fiyatları ürüne göre kontrol edebilirsiniz.
Olmayan stoklarda; Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
Samiye 324 Kat
Dreame L40 için deterjan haznesi yok mu
Değerli Kullanıcımız, Modeliniz L40 Ultra CE modeli ise kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz. Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz. Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz. Servis birimi size fiyat iletecektir.Bunun için bilgileriniz gereklidir. Forum özel mesajı ile ya da müşteri hizmetlerimiz ile bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
SO274499 325 Kat
L10S pro gen 2 yeni aldım supurmesi ve paspaslamasina bayıldım emiş gucude çok iyi bir önceki robotuna göre mükemmel diyebilirim fakat benim bir endişem var robotu sürekli şarjda bırakmak pil ömrünü kısaltır mi patlama yapar mı ben işim bitince robotu kapatıyorum fişten çekiyorum
Değerli Kullanıcımız ;
Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.
Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.Teşekkürler.
QS835983 326 Kat
Merhaba l20 modeli var çok memnun ama  fakat bazı günler evin diğer tarafını süpürmüyor ve temizlik bitti diye yuvasına dönüyor sık sık haritalandırma yapıyorum bu beni çok üzüyor
Değerli Kullanıcımız ; var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
ML245399 327 Kat
Filtre si zamanı geçmiş fiyatları ne kadar dan başlıyor nasıl temin edebilir
Değerli Kullancımız ;
Yedek parçalar web sitemiz üzerinden satılmaktadır.
https://dreametech.com.tr/pages/accessories bu link üzerinden modelinize ait yedek parça ve aksesuar temin edebilirsiniz. Stoklar bulunmuyorsa yakın zamanda güncellenecektir.
Eğer aradığınız modele uygun yedek parça stoğu bulunmuyor ise ; cihaz bu sebepten kullanıma engel çıkarıyorsa gönderimi olmadan yedek parça sağlanabilecek bir aksesuar ise servisimize talep açabiliriz. Fiyat onayınıza sunulur ve gönderimi sağlanır.Teşekkürler.
KB508785 328 Kat
Pakette başlık olduğundan ayrı ayrı aldım.
GU121334 329 Kat
İlk defa kullanıcam, sadece süpürme yapmasını istiyorum ama su ekleyin diyor. Nasıl ayarlayabilirim
Değerli Kullanıcımız;
Uygulama içerisinde bulunan  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile temizlik başlatabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön