[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

ZX739195 320 Kat
X40 kullanıyorum 6 aydır son günlerde paspas kuruturken şarj olmuyor bugün 4 saattir şarjda olmasına rağmen yüzde 31 de kalmış şarjı sıkıntı nedir acaba daha önce olmuyordu böyle
Değerli Kullanıcımız;Daha fazla fonkisyon içinde '' yoğun olmayan şarj '' açık mı kontrol ediniz. Bu ayar en yoğun saatler dışında ise tam güce kadar şarj olur.Buna rağmen devam eden durumda ise cihaz şarj kontaklarını temizleyiniz.Manuel oturttuğunuzda şarj oluyor uyarısı veriyor mu kontrol ediniz. Gerekiyorsa servis birimin yönlendirmesi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Selinn 321 Kat
Benimde yataklarımın ve koltuklarimin altina giremiyordu 2 cm lik yukselticiler var seffaf kare şeklinde onlardan koydum simdi heryere giriyor
TL735596 322 Kat
Süpür ve paspasla modunda robot paspasları halının üzerinde halıyı paspasliyor paspasları kaldırmıyor böyle bir durum başına gelen oldu mu servise de gönderdik ama maalesef ki servis Robotta bişey olmadığını belirtmiş. Raporda
Değerli Kullanıcımız; Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır. Bir ayarı bulunmaz. Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamıştır.Harita yenileme yapılabilir.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
MZ577216 323 Kat
Faydalı bilgi
makametgiller 324 Kat
Toz torbası yerine toz haznesi satılmalı ama dream aksesuar ve yedek parça konusunda çok kötü ben tüm seti 3de 1 fiyatına Bike değil çinden getittirdim çünkü burda satışı stokta yoktu ve burda önceden satışa sunulan 4 kalem di benim çinden satın aldığım 9 kalem di ve 3de 1 fiyatın daha aşağısına satın aldım dream pişmanlık
XK843263 325 Kat
bendede aynı sorun var
🙏🏼👍🏼
NU304799 327 Kat
Çok iyiymiş valla
Özdemir Home 328 Kat
Hmm  faydalı sağolun
RN877487 329 Kat
Benmde öyle

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön