🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

386 Yorum

EX496955 310 Kat
Dreame yi alalım çok rahatladım hiç paspas yapmıyorum işimi çok kolaylaştırdı mobilya altı toplardan kurtuldum Dreame sayesinde
EX496955 311 Kat
Tozları silmekten kurtuldum
VU329896 312 Kat
Alalı bı hafta oldu ama kenarlara hiç girmiyor
Değerli Kullanıcımız ; Modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Daha detaylı bilgi içn bize ulaşınız. Teşekkürler.

TB307435 313 Kat
Dreame benim ikinci kızım ilk robot süpürgem 🥰 çok araştırdım en sonunda dreame L10s pro heat a karar verdim iki aydır kullanıyorum herkese tavsiye ediyorum ben çok memnun ve mutluyum tşkler Dreame ❤️
TT208742 314 Kat
Sanırım 7 8 ay oldu alalı ama sanki yıllardır bizimle çünkü onu aileden biri gibi görüyoruz. Tozdan kirden saçdan kıldan artık eser yok. Gerçekten çok memnunuz gerçek bir yardımcı gibi onunla tanıştığımızdan beri bize çok fazla zaman kalıyor. Kim temizlik yapacak kavgaları bitti. Huzurla gezilen zamanlar kaldı. Hafta sonları kabus gibiydi. Şimdi ise temizlik derdimiz yok. Bir robot olmasa alnından öperdim. Kaç defa kendimizi allah bu robotu üretenden razı olsun derken bulduk. Daha ne olsun. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Dreame x40 ultra ))
JR264851 315 Kat
L10 s pro ile L10s pro gen2 aksesuarları aynimi
Değerli Kullanıcımız ; Bazı aksesuarlarda uyumlu olduğu cihazlar benzerlik gösterebilir. Ürün açıklamasında detaylar belirtilmiştir. Lütfen https://dreametech.com.tr/collections/accessories linkinden model seçimi yaparak kontrol ediniz. Teşekkürler.

OW764832 316 Kat
Önce dreamde d10s plus aldim. Alt kat üst kat taşımaya üşendim bir tane l10s ultra pro heat aldim. Bu sırada çevremdeki 5 kişiye de l10s ultra yi aldırdım. Herkes çok memnun.
Dreame d10s plus i 1 yıl dolmadan kardeşime verdim ve x40 ultra aldim. Şimdi hem paspaslama hem süpürme için hiç bir şey yapmama gerek yok. Programlı temizlik her şeyi hallediyor. Yalnız merdivenler için de bir robot olsa keşke.
LA761257 317 Kat
Supurgem dream l10 ultra onunde hicbir engel yokken bile engel algiliyo minicik kupurlerin ustunden dfalarca gectigi halde almiyo herhangi bi ayarinda sorunmu var anlamiyorum dili turkce olmadigi icin sorunlarin neyden kaynaklandigini cozemiyorum
Değerli Kullanıcımız ; Harita ayarlarken ya da sonrasında yaşanan bir komut hatası olabilir. Bu hem ayar kontrolü hem de bazı adımlar ile çözülebilir. Çözülmeyen bir durum var ise devamında servis desteği sağlanabilir. Lütfen kontrol edebilmek adına bize ulaşınız. Teşekkürler.

CP448665 318 Kat
Hiç vakit kaybetmeden alın.kesinlikle tavsiye ediyorum
ZJ119864 319 Kat
Ben telelfondan çalıştıramıyorum cevrimdisi diyor neden acaba
Değerli Kullanıcımız ; Cihazlar anlık modem ve elektrik bağlantısı kaybettiğinde de çevrimdışı kalabilirler. İstasyon kablo kontrolü , cihaz ve modem kapa - aç yaparak yenileme yapmanızı öneririz. Eğer devam eden bir süreç var ise ; cihazı yeniden tanıtma adımlarını izlemeniz yararlı olacaktır. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön