Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

EZ917373 310 Kat
Dream bir pişmanlıktır bir daha asla almam kimseye asla tavsiye etmiyorum alalı 2 ay oldu bir kere bile düzgün süpürmedi kafası hep karıştı haritalama berbat sıkıştığım alandan beni çıkarın diye bildirim yolluyor bakıyorum ama sıkışmamış halının ortasında duruyor. Her sene ilk başlatmam da ayrı bir sorunla karşılaşıyorum paramla rezil oldum demenin örneğidir dream.
PE306374 311 Kat
6 ayda çöp oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum param boşa gitti 😭
ON524967 312 Kat
L10s gen2 var size ARGE ile büyük ayrıntılar verebilirim beni bulun bu makineler sıkıntılı geliştirmeniz gereken çok şey var
KR997757 313 Kat
Ultra 40 süpürgem başlarda iyi temizliyordu alalı 2 ay oldu paspaslama yapmıyor üniteden dışarı çıkıyor biras ilerde duruyor. Daha sonra temizlik tamamlandı deyip tekrar geri dönüyor.
OA561480 314 Kat
Merhaba, evde olmadığından dolayı cihazımı bir süre kullanmadım. Geldiğimde çevrimdışı hatası aldım. Servise gönderdim. Servisteki arkadaşlar  yakından ilgilendiler fakat cihaz geldiğinde sıfırlandıgı için harika tanıtımı yapmak istedim. Çalışırken çok rahatsız edici bir gürültüyle çalışıyor. Daha önce böyle değildi. Sadece haritalandırma yaparken mi böyle gürültülü oluyor da sonrasında normale dönecek mi? Yoksa cihazı daha fazla çalıştırmadan tekrar servis talebi mi oluşturmalıyım.
OE936249 315 Kat
Kötü bir durum
YB233089 316 Kat
Merhaba L40 sahibiyim türkce konuşma nasıl yapabilirim cihazımı tşkler şimdiden..
BK914781 317 Kat
Sensörü nasıl temizlenir
Cihazı dün aldık 3 M gitti şarjı 97 düştü ?
MC523587 319 Kat
İstasyonu daha sık temizleyin bu şekilde daha sorun yaşarsınız

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön