Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

OA561480 310 Kat
Merhaba, evde olmadığından dolayı cihazımı bir süre kullanmadım. Geldiğimde çevrimdışı hatası aldım. Servise gönderdim. Servisteki arkadaşlar  yakından ilgilendiler fakat cihaz geldiğinde sıfırlandıgı için harika tanıtımı yapmak istedim. Çalışırken çok rahatsız edici bir gürültüyle çalışıyor. Daha önce böyle değildi. Sadece haritalandırma yaparken mi böyle gürültülü oluyor da sonrasında normale dönecek mi? Yoksa cihazı daha fazla çalıştırmadan tekrar servis talebi mi oluşturmalıyım.
OE936249 311 Kat
Kötü bir durum
YB233089 312 Kat
Merhaba L40 sahibiyim türkce konuşma nasıl yapabilirim cihazımı tşkler şimdiden..
BK914781 313 Kat
Sensörü nasıl temizlenir
Cihazı dün aldık 3 M gitti şarjı 97 düştü ?
MC523587 315 Kat
İstasyonu daha sık temizleyin bu şekilde daha sorun yaşarsınız
WU154612 316 Kat
Çok güzel bizim yardımcımız oldu
Tubibo🩵🤍 317 Kat
Merhaba benim banyom yüksekte kalıyor dreame x40 giremediğinden evin haritalaması banyo harici yapıldı, kendim otomatik haritalama başlatıp banyoya bıraktım haritasını çıkardı ancak kaydetmedi uzun bir süre haritalandırıyor olarak bekledik yine kaydedemedik bunu nasıl çözebiliriz ? Çıkmayacağını biliyoruz bu nedenle kendimiz manuel bırakıp alanı temizletmek istiyorduk
IC478636 318 Kat
L10s Pro ultra yeni aldım. Halıyı görünce paspas kaldırıyor ancak halıyı ıslatıyor yardımcı olabilecek biri var mı. Çok severek aldım ama neyi yanlış yapıyorum
LH041113 319 Kat
Yan fırça halı saçağına takılmış dolamış kurtardım fakat tekrar yuvasına takılmıyor oturmuyor sebebi ne olabilir

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön