[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

645 Yorum

RZ416581 310 Kat
Bende almayı düşünüyorum
XX529527 311 Kat
Roboroc kullanıyordum,çok memnundum.Eşik atlama özelliği var diye L40 S pro ultra aldım.Satış temsilcisinin söylediği özellikler maalesef yok.Çoook üzgünüm.Diğer süpürgemin girdiği yerlere bile giremiyor😔Koltuklara ayak aldık..Koltukların kendi ayağı çatladı.Eşikten atladığı da tam bir fiyasko...Çoğu zaman temizlik tamamlandı diyo ama temizlemediği bir sürü alan kalaıyor...Tam bir hayal kırıklığı,satış temsilcilerini yalan söylesinler diye mi yetiştitiyorsunuz...Müsteri Hizmetleriyle görüstüm hiç önemsemediler bile...Bu fiyata bu robot hiiiç haketmediyor.Param çöp,çoook üzgünüm.Umarım müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmasınızdır da bir çözüm üretirsiniz..Bir de ilave sigorta parası verdim.Bel fıtığ ım var,çook ihtiyacım olan bir ürün,ama eşik vs atlamadığı için elimle kaldırıp banyoya bırakıyorum.Noktasal temizlik yaptırıgorum.Gelin alın sizin olsun bu robot
Değerli Kullanıcımız; L40s Pro Ultra modelinde eşik atlama özelliği 40 mm olup 22 mm: 40 mm, 2 katman arasında 3 cm'den fazla boşluk bulunan çift katmanlı basamağın yüksekliğini ifade eder. Tek katmanlı basamak için en uzun yükseklik 22 mm'dir. Dahili laboratuvar verilerimize dayanmaktadır.Bu aşamada eşiğiniz bu koşullardan daha yüksek durumda ise geçişi yapamıyor olabilir. Harita bazındaki durumların düzgün haritalama ile giderildiği görülmüştür. Bu aşamada var olan haritanizi silip yeniden oluşturmanızı ve yazılım güncellemelerinin açık olduğunu kontrol etmenizi öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Ayni sorunları yaşıyorum. Roboroc için gittim bunu resmen allayip pulladilar. Elimd patladi
ZT745586 312 Kat
L 40 modelini kullanıyorum hiç memnun değilim. Satarken övündüğü kadar olmadığını görmek cok üzücü. Verdiğimiz para da cabası. Yaptığım kötü bir alışveriş olarak görüyorum. Mağazanın oyununa geldim. Hiç iyi  supurmuyor aynı yeri iki kez supuruyorum yine bırakıyor. Silmesi zaten kötü.  Geri iade etmek istedim oda olmadı.
Değerli Kullanıcımız; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film,sünger vb materyalin olmadığını kontrol ediniz.Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa cihaz incelemesi için servis birimi bilgilerini vermek adına yenide ulaşınız. Teşekkürler.
ZY138734 313 Kat
Cihaz istasyondan çıkamıyor neden olabilir bu
Değerli Kullanıcımız;Cihaz ve istasyon üzerinde koruyucu film,sünger vb materyal varsa çıkarınız. İstasyonun konumu direkt zemin üzeri (halı üstü ve önüne halı gelmeyecek) ve ön-yan kısımlarının açık olmasına dikkat ediniz. Yazılım güncellemelerinin olduğunu ve ayarın açık olduğunu kontrol ediniz. Haritalama işlemine süpür ve standart seçili olarak başlatınız. Devam eden bir durum var ise kısa bir video çekerek müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
WH853054 314 Kat
Türkçeye nasıl çevirebilir
Değerli Kullanıcımız;DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
FP181890 315 Kat
Robotumda haritalama neden göremiyorum sildigi temizlediği alanı
Değerli Kullanıcımız;Cihaza git ekranında haritanız gözükür. Temizlik anında ve sonrasında temizlenen alanlar çizgi şeklinde görünmektedir. Ekrandan ya da yukarıda 3 nokta '' Temizlik geçmişinden '' bakabilirsiniz. Teşekkürler.
FP181890 316 Kat
Hiç memnun değilim bu halinden harita nerde gorebilirim
Değerli Kullanıcımız;Cihaza git ekranında haritanız gözükür. Temizlik anında ve sonrasında temizlenen alanlar çizgi şeklinde görünmektedir. Ekrandan ya da yukarıda 3 nokta '' Temizlik geçmişinden '' bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Tanrıverdi 317 Kat
Harika görünüyor denemek lazım 😍
FZ832371 318 Kat
Ben çok memnunum
NB213142 319 Kat
Hayırlı ramazanlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön