🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan! |
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama işlevi modele göre değişmekle beraber ; İstasyonlu modellerde m2 ya da oda bazında seçimleri ile paspas nemlendirme yaparak , istasyonsuz modellerde ise paspaslama işlemine başlamadan önce yıkayıp fazla suyunu alarak takmanız gerekmektedir. Temizlik esnasında su haznesinden suyu alıp paspasları nemli tutarak temizleme işlemi yapar. Bu sebeple paspasları ıslatıp fazla suyunu alarak takıp temizleme işlemine devam ediniz. Ayrıca paspaslar takılı değilken su çıkışı olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer burada su çıkışı yok ise ; detaylı adım bilgileri için bize ulaşınız . Teşekkürler.
2025-8-27 10:23 Çevir
|
|
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Eşik atlama durumları x50 modeli harici diğer modellerde ortalama 1.5 - 2 cm aralığındadır. Buna göre kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.
2025-8-27 10:20 Çevir
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Akıllı Süpürgeler, LI-ion (Lityum iyon pil) pille çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.Uzun süre kullanılmayacaksa, robotu kapalı tutup her üç ayda bir şarj etmek önerilir; bu, lityum iyon bataryanın derin boşalmayla zarar görmesini önler.Teşekkürler.
2025-8-27 10:15 Çevir
|
|
![]()
|
|
2025-8-27 14:31:14
Çevir
|
|
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama ayarını temizleme modunuzdan seçebilirsiniz. Daha fazla detay öğrenmek isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
2025-9-2 11:24 Çevir
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Gerekli durumların kontrolü , ayarları incelemek ve gerekirse destek sağlamak için size forum mesajı ilettik lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
2025-9-16 10:02 Çevir
|
|
![]()
|
|
Merhaba asistana cihazımı bağladım ama şu odaya git bu odayı temizle gibi konut almıyor sadece temizliğe başla temizliği durdur yapabiliyor ama ben sadece solunu sil yada pasla demek istiyorum anlatabildim mi ve WhatsApp destek den de hiç destek alamıyorum
2025-9-25 10:12
Değerli Kullanıcımız ; Adımlar şu şekildedir. Google Home uygulamasını aç.Sağ üst köşedeki profil/avatar ikonuna tıkla → “Hesap yönetimi” ya da benzer bir bölüm → “Ev Kontrolü” (“Home control”) kısmını seç. “Cihaz ekle” / “Add device” seçeneğini seç. sonra “Works with Google” ya da “Google ile çalışan cihazlar” benzeri bir seçenek var ise onu seç. Arama çubuğuna “Dreame” veya “Dreame Bot MiHome” yaz. Kullanılan uygulamaya bağlı olarak Dreamehome becerisi (“skill”) seçilebiliyor. DreameHome ya da Mi Home hesabınla giriş yap, Google ile yetkilendirme işlemlerini onayla. Bağlantı başarılı olunca, Google Home’da cihaz görünür hale gelir. Odayı seç, istersen sesli komutlarla kontrol için isim verilebilir. Daha fazla detay almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
2025-9-16 10:00 Çevir
|
|
![]()
|
|
Değerli Kullanıcımız ; Kurulum ve haritalama gibi işlemlerde komut hatası yaşandı ise bunu çözebilme durumlarımız var. Dilerseniz ayarlar ve haritalama detaylarını beraberce çözümleyelim. Size forum üzerinden bir mesaj iletildi. Lütfen kontrol sağlayınız . Teşekkürler.
2025-9-16 09:41 Çevir
|
|
© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans