🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

386 Yorum

JM158787 300 Kat
Süpürgemiz paspaslama ayarı en üst ıslaklıkta olmasına rağmen su deposundan su almıyor. Paspaslar kuru kalıyor, neden olabilir?
Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama işlevi modele göre değişmekle beraber ; İstasyonlu modellerde m2 ya da oda bazında seçimleri ile paspas nemlendirme yaparak , istasyonsuz modellerde ise paspaslama işlemine başlamadan önce yıkayıp fazla suyunu alarak takmanız gerekmektedir. Temizlik esnasında su haznesinden suyu alıp paspasları nemli tutarak temizleme işlemi yapar. Bu sebeple paspasları ıslatıp fazla suyunu alarak takıp temizleme işlemine devam ediniz. Ayrıca paspaslar takılı değilken su çıkışı olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederiz. Eğer burada su çıkışı yok ise ; detaylı adım bilgileri için bize ulaşınız . Teşekkürler.

GJ636529 301 Kat
Balkona gönderemedim engeli asmiyor
Değerli Kullanıcımız ; Eşik atlama durumları x50 modeli harici diğer modellerde ortalama 1.5 - 2 cm aralığındadır. Buna göre kontrol edebilirsiniz. Teşekkürler.

mustafa 302 Kat
Ürün gerçekten çok iyi olumsuz düşünenler düşünmesin hiç tereddütsüz alabilirsiniz
Memnuniyetiniz bizim için değerli :)

mustafa 303 Kat
x40 dreame ürün için Efendim merhaba ürün birkaç önce elime ulaştı gerçekten çok iyi çekim gücu ürün harika benim sorum olarcaktı ürün şarj ettikten sonra yani şarjı dolduktan sonra prizden çekmemiz doğru yada prizde takılı kalması mı iyi güvenlik açısından soruyorum bazıları kullanan prizde olması yanı uzun süre takılı kalması patlama yapıyormuş doğru mu güvenli olması için hangisini yapmalıyız prizde şarjı dolduktan sonra prizden çıkarmalıyız mı yoksa herhangibir sorun olmaz takılı öyle kalması mı
Değerli Kullanıcımız ; Akıllı Süpürgeler, LI-ion (Lityum iyon pil) pille çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.Uzun süre kullanılmayacaksa, robotu kapalı tutup her üç ayda bir şarj etmek önerilir; bu, lityum iyon bataryanın derin boşalmayla zarar görmesini önler.Teşekkürler.

BH848864 304 Kat
İyiki Sen Kendim İçin Yaptığım En Büyük İyilik Oldu Çok Çok Memnunum Çok Seviyorum ❤
YC269567 305 Kat
Paspas ayarı
Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama ayarını temizleme modunuzdan seçebilirsiniz. Daha fazla detay öğrenmek isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

EF570267 306 Kat
Keşke daha önce alsaydım hayatımda yaptığım en doğru  seçim çok memnunum bence herkesin evinde olması gerekir  ben hem çalışan  bir bayanım çok rahat bir hafta önce ameliyat oldum ben  dinleniyorum evimin temizliğini o hallediyor  iyiki aldim tsekkurler icat edenler
Ayşe Nur 307 Kat
Maalesef tam bir hayal kırıklığı. Ortadaki kırıntıları bile bıraktı üstünden atlıyor süpürme görevini iyi yapmıyor. Temizledikten sonra evi tekrar süpürmek gerekiyor. İade edeceğim galiba
Değerli Kullanıcımız ; Gerekli durumların kontrolü , ayarları incelemek ve gerekirse destek sağlamak için size forum mesajı ilettik lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

Triendly 308 Kat
X40 ultra yi Google home ile kullanan ve sesli komut edebilen var mi
Merhaba asistana cihazımı bağladım ama şu odaya git bu odayı temizle gibi konut almıyor sadece temizliğe başla temizliği durdur yapabiliyor ama ben sadece solunu sil yada pasla demek istiyorum anlatabildim mi ve WhatsApp destek den de hiç destek alamıyorum

Değerli Kullanıcımız ; Adımlar şu şekildedir. Google Home uygulamasını aç.Sağ üst köşedeki profil/avatar ikonuna tıkla → “Hesap yönetimi” ya da benzer bir bölüm → “Ev Kontrolü” (“Home control”) kısmını seç. “Cihaz ekle” / “Add device” seçeneğini seç. sonra “Works with Google” ya da “Google ile çalışan cihazlar” benzeri bir seçenek var ise onu seç. Arama çubuğuna “Dreame” veya “Dreame Bot MiHome” yaz. Kullanılan uygulamaya bağlı olarak Dreamehome becerisi (“skill”) seçilebiliyor. DreameHome ya da Mi Home hesabınla giriş yap, Google ile yetkilendirme işlemlerini onayla. Bağlantı başarılı olunca, Google Home’da cihaz görünür hale gelir. Odayı seç, istersen sesli komutlarla kontrol için isim verilebilir. Daha fazla detay almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

LS012406 309 Kat
Hiç memnun değilim inanılmaz kötü haritalaması var. Yatak altından bir türlü çıkamadı, salona girmek yerine başka odaya gidiyor ve salonu kesinlikle bulamıyor. Rezalet iğrenç sinirim bozuldu keşke roborock alsaydım
Değerli Kullanıcımız ; Kurulum ve haritalama gibi işlemlerde komut hatası yaşandı ise bunu çözebilme durumlarımız var. Dilerseniz ayarlar ve haritalama detaylarını beraberce çözümleyelim. Size forum üzerinden bir mesaj iletildi. Lütfen kontrol sağlayınız . Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön