[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

844 Yorum

WI323352 300 Kat
Güzel ürün güzel marka d10 gen plus kullanıyorum Süper bence
WI323352 301 Kat
Güzel ürün güzel marka d10 gen plus kullanıyorum Süper bence....
WI323352 302 Kat
Güzel ürün güzel marka d10 gen plus kullanıyorum Süper bence
Ben yeni aldim ama cok memnunum
IK256449 303 Kat
Ben mobilyalarimin ayaklarını yükselttim. Sıkıştım deyip duruyordu.
VB513778 304 Kat
Vvvvvvvvvvvvvvvvv
orşın 305 Kat
Teşekkürler
Pırıl 306 Kat
Güncelleme geldikten sonra sorun yaşamaya başladım yoksa çok memnundum
Değerli Kullanıcımız; Nasıl bir sorun yaşanıyor destek olmak isteriz. Bize ulaşınız.Teşekkürler.
Gülsüm 307 Kat
Bende çok memnun değilim çok severek aldım ama çok da iyi  süpürmuyor iade etme şansım varmı acaba bilgilendirirseniz sevinirim
Değerli Kullanıcımız;Cihazda arıza durumlarında servis birimi inceleme yapar ve rapor buna göre markaya sunulur. İşlemlerde değişim ya da iadeye uygun durumda ise gerekli prosedür uygulanır. Gerekli rutin bakım ve gerekiyorsa yedek parça değişimine rağmen sorun yaşıyorsanız inceleme için lütfen servis birimine gönderim sağlayınız. Servis birimi bilgileri için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
RZ416581 308 Kat
Bende almayı düşünüyorum
XX529527 309 Kat
Roboroc kullanıyordum,çok memnundum.Eşik atlama özelliği var diye L40 S pro ultra aldım.Satış temsilcisinin söylediği özellikler maalesef yok.Çoook üzgünüm.Diğer süpürgemin girdiği yerlere bile giremiyor😔Koltuklara ayak aldık..Koltukların kendi ayağı çatladı.Eşikten atladığı da tam bir fiyasko...Çoğu zaman temizlik tamamlandı diyo ama temizlemediği bir sürü alan kalaıyor...Tam bir hayal kırıklığı,satış temsilcilerini yalan söylesinler diye mi yetiştitiyorsunuz...Müsteri Hizmetleriyle görüstüm hiç önemsemediler bile...Bu fiyata bu robot hiiiç haketmediyor.Param çöp,çoook üzgünüm.Umarım müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmasınızdır da bir çözüm üretirsiniz..Bir de ilave sigorta parası verdim.Bel fıtığ ım var,çook ihtiyacım olan bir ürün,ama eşik vs atlamadığı için elimle kaldırıp banyoya bırakıyorum.Noktasal temizlik yaptırıgorum.Gelin alın sizin olsun bu robot
Değerli Kullanıcımız; L40s Pro Ultra modelinde eşik atlama özelliği 40 mm olup 22 mm: 40 mm, 2 katman arasında 3 cm'den fazla boşluk bulunan çift katmanlı basamağın yüksekliğini ifade eder. Tek katmanlı basamak için en uzun yükseklik 22 mm'dir. Dahili laboratuvar verilerimize dayanmaktadır.Bu aşamada eşiğiniz bu koşullardan daha yüksek durumda ise geçişi yapamıyor olabilir. Harita bazındaki durumların düzgün haritalama ile giderildiği görülmüştür. Bu aşamada var olan haritanizi silip yeniden oluşturmanızı ve yazılım güncellemelerinin açık olduğunu kontrol etmenizi öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Ayni sorunları yaşıyorum. Roboroc için gittim bunu resmen allayip pulladilar. Elimd patladi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön