[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

645 Yorum

CK473991 290 Kat
Ben severek kullanıyorum aile üyemiz oldu 🤣
ZS024202 291 Kat
Merhaba ürünü yeni aldım bir hafta oldu l 40 pro modeli yatak koltuk altlarına girmiyor evet ama normal düz zeminde de kırıntıları almadan süpürme işlemi yapıyor, bir çözum bekliyorum veya iade etmek istiyorum lütfen acil destek
Değerli Kullanıcımız; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Mobilya altına girebileceği yükseklik 12 cm şeklindedir.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
OM832341 292 Kat
Robot Süpürgelerin koltuk ve yatak altına girmediği yuksekliklerde ayak takozu diye bir şey var internette oldukça faydalı biz çözümü bu şekilde bulduk çokta iyi oldu.
ANKARA 293 Kat
Faydalı bilgi
55160561 294 Kat
......................
VZ080602 295 Kat
Benimki giriypr
WI323352 296 Kat
Faydalı bilgi
WI323352 297 Kat
Faydalı bilgiler
WI323352 298 Kat
Faydalı bilgiler
WI323352 299 Kat
Güzel ürün ...

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön