Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

130 Yorum

QX876188 20 Kat
Slmkallalkdkdodoxo
QX876188 21 Kat
Neredeyde 3 aydır kullanıyoruz ürünü.çok başarılı bir ürün çekim gücü olarak ve paspaslama modları çok iyi
A. Körpe 22 Kat
Bugün deneyimimin 2. Günü ilk çok felaketti cihazı tüm gün ayarlamaya çalıştım olmadı sonuçta sensör arızası varmıl cihazda Teknosa ya götürdüm akşam değişim sağlandı Teşekkürler Teknosa
A. Körpe 23 Kat
Bugün sabah şar sevşyesini 100 yaptıktan sonra ilk ilk harita kurulumu yaklaşık 100 m2 ev tek katlı evde yaklaşık 15 dakika sürdü.
A. Körpe 24 Kat
İlk harita kurulum sonrası ilk genel temizlik 75 dakika sürdü.
A. Körpe 25 Kat
İlk genel temizliğin ardından genel paspaslamaya geçti 70 dak. Civarında sürdü.
A. Körpe 26 Kat
Halıda çekim kuvveti başarılı
A. Körpe 27 Kat
Harita harici önüne yeni bir engel çıkınca çok vakit kaybediyor
Değerli Kullanıcımız ; haritada bulunmayan bir engel ile karşılaştığında hem cihaza hem engele zarar vermemek adına dönme hareketleri ile rotasını bulmaya çalışır. Bu aşamada 1 - 2 dakika rota bulması sürebilir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

EZ917373 28 Kat
Hiç memnun değilim haritalama yaptiriyorum sıralama yapıp temizliğe başlatıyorum ama o kafasına göre başka yerlere gidiyor
Değerli Kullanıcımız ; Temizleme sırası bölümünden yapılmayan durumda harita var olan sıralamaya göre gitmektedir. Lütfen temizleme sırası bölümünde sizin belirlediğiniz gibi olup olmadığını kontrol ediniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

XS271650 29 Kat
L40CE Kullanıyorum.Ben beğenmedim.Pişmanım.Yavaş hareket ediyor.13.000pa emiş gücüne inanmıyorum.Daha önce kullandığım başka marka daha düşük emiş gücünde olmasına rağmen çok daha iyi temizliyor du.Halılara çok zor çıkıyor.max da süpürdüğünde bile iyi süpûrmüyor.Çok pişmanım.Silmesi de iyi değil.Sanırım marka kaynaklı.Bu markayı artık hiç kimseye önermem.
Değerli Kullanıcımız ; Cihazda bu gibi durumlar var ise cihazın incelenmesi ve ona göre bir yol izlenmesi daha doğru olacaktır. Cihazda bir sorun var ise yanlış bir kullanım durumu yaşanır ve bu da performansı etkiler ve sizi memnun etmeyecektir. Bu aşamada cihazı incelenmek üzere servis birimine yönlendiriniz. Bunun için size forum mesajı ilettik. Ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön