Dreame Cihazınızın Ömrünü Uzatın: Uzatılmış Garanti Planlarımızla Tanışın

38 Yorum

FA051308 20 Kat
Teşekkürlerr
XA355990 21 Kat
Servislerinizden hiç memnun değilim
Değerli Kullanıcımız, size destek olmamız için yaşanan durumu veya varsa arıza detayınızı iletmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
XA355990 22 Kat
Şuan cihazım 4.defa OUNO teknik servisinizde. Cihazım F3 hatası verdiği için garanti kapsamında servisinize yolladım. Ancak hiç tamir edilmeden aynı hatayı verdiği halde tarafıma gönderildi. Müşteri hizmetlerinizle görüşmem sonucu 4 defa tekrar tekrar servise gönderdim. Bırakın tamir edilmeyi hatalı kargolama sonucu cihazım her tarafıma gönderinde yeni bir darbe almış halde geldi. Duruma ilişkin görseller ve videolar müşteri hizmetleri WhatsApp hattınıza gönderildi. Yaklaşık 3 aydır süpürgesiz kalarak mağdur edildim ve cihazım kusurlu ürün haline getirildi. Ürünümün ücret iadesini istiyorum. Çok severek kullandığım Dreame ürünlerimi sırf kötü servis desteğiniz yüzünden artık almak istemiyorum. OUNO serviste IST01-OU-7657356 numarası ile ücret iadesi onayı beklediği söylenmiştir. Hızlıca onay vermenizi bekliyorum. Uğradığım mağduriyet ve zararın giderilmesi gerekmektedir. Hızlı çözüm olmaması halinde tüketici hakem heyeti başvurum yenilenecektir. Aylardır süpürgesiz rezil oldum. Ne çözüm sunuldu ne de telafi edildi. Tam bir hayal kırıklığı yaşattınız. İletişim için Burcu Genç 05529468828
XA355990 23 Kat
En son servisten geldiğinde motor çıkarılmadığı için kargoda ürün çalışmış ve fırça koruma kapağı çıkmış, ürünün motor kısmı çiziklerle dolu, tekerlek zarar görmüş şarjda sürekli dönüyor.
1000076644.jpg
XA355990 24 Kat
Kargodan geldiği hal bu. Nasıl bir paketleme pes
1000074961.jpg
XA355990 25 Kat
Serviste hata yok diye çıkış yapılmış ancak geldiğinde hala aynı F3 hatası verdiğini gösterir video kaydım mevcut. Bunuda WhatsApp hattınıza göndermiştim. Artık bir yetkili bu durumu çözsün ve bilgi versin
123

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön