[H14 Dual] H14 Dual aldım

49 Yorum

GQ689952 20 Kat
Fırçası dönmüyor supururken
Değerli Kullanıcımız;Modelinizi ve hangi işlemde olduğu gibi bilgileri iletebilirseniz destek olmak isteriz. Size forum mesajı ilettik lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
IL692295 21 Kat
Sildikten sonra iz bırakıyor olması hiç hoşuma gitmedi. Laminantlarda da fayansta da iz bırakıyor. Gerçekten çok üzgünüm keşke daha fazla araştırsaydım
Değerli Kullanıcımız; Cihaz solüsyon eklemesini otomatik yapmaktadır.Bu  ayar yüksek ayarda ise yoğun bir solüsyon sebebiyle de iz bırakma yaşamış olabilir. Deterjan oranlama modundan kontrol ediniz. Cihaz zaten solüsyonu otomatik ayarlıyor,ekstra eklemek bazen ters etki yapabilir.Fırça tam temiz değilse, kiri yayar ve iz gibi görünür. Fırçanın tamamen temizlendiğinden emin olunuz. Ve eskimiş durumda ise değişim yapınız. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
TY966672 22 Kat
Yeni kullandım, beğendim.solüsyon bulamamak ve yüksek fiyat biraz zorluyor bu konu düzelirse şimdilik çok iyi
Değerli Kullanıcımız; stok güncellemesi yapıldı fakat yoğun katılım ile ilk yükleme bitti. Yeniden açılan yükleme için lütfen siteden '' Gelince bildir '' işaretlemesi yapınız. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
LL805600 23 Kat
Merhaba ben İstanbul media markt dreamme h 14 pro alıp KKTC geldim. Wifi modunu acıp dreamme home programına bağlamaya çalıstım ama bașarısız oldu  ve sürekli tușlara bastıgım için sanırım kilitlendi mod ayarı degismıyor self clean tuşu devreye girmiyor. Yerleri yapıyotrken sürekli makine sönüyor.
Değerli Kullanıcımız; yurt dışı ürünlerinde Türkiye'de çalışma durumu bulunmaz. Aynı şekilde Türkiye'den alınan ürünün de yurt dışında çalışmasını engelleyen durum oluşabilir. Bu cihaz içindeki üretim aşamasından kaynaklıdır. Model ve uygulama içi kontrolünüz ile destek sağlanabilir mi kontrol edebiliriz. Forum özel mesajı iletilmiştir. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
MY577938 24 Kat
Alalı 2 gün oldu.kuru temizlmeme çok istediğim gibi değil halıda zayıf kalıyır çekiş gücü ama ıslak modu gayet iyi.
Ayrıca Türkçe diline nasıl çeviriliyor
Değerli Kullanıcımız; Başlıklar arası kullanım alanı farkı bulunur. Lütfen kılavuzdan kontrol ediniz. Dil desteği içinde kullanım kılavuzunda da görselli bir şekilde gösterilen arka bölümde ki düğme ile veya uygulama bağlantısı ile ses seviyesi bölümünden çevrilebilir. Ekte görsel bulunur. Daha fazla bilgi için kılavuzu inceleyebilirsiniz. Teşekkürler.
Çok kullanışlı
çetobaşkan 26 Kat
H14 aldım moplu süpürme süper ötedi kuru süpürmede oda güzel sıkıntıları varmı evet var kuru süpürmede halı seçiyor benim evde mutfak halısını süpürmüyor o halıya gelince cihaz kendini kapatıyor boşka marka cihazlar getirdim aynı mutfak halısını süpürdüm hiç birinde sıkıntı çıkmadı sıra h14e gelince süpürmüyor diğer odadaki halılarda sıkıntı yok mufak halısında kendini kapatıyor çok mailler attım resim attım video attım mesaj attım bir çözüme kavuşamadım sanki pişman oldum aldığıma bir türlü çare bulamadım halı çok tüylü olsa derim kendini kapatıyor derim yüksek emiş gücünde kullansam yine derim kendini kapatıyor yani cihaza göremi halı alacağız bu ne saçmalıktır hiç cihaza göre halımı alınır küçük motorlu aparatı takıyorum sıkıntı yok gerçekten muzdaribim çare arıyorum
Değerli Kullanıcımız; destek olabilmek ve kontrol edebilmek için bilgileriniz gereklidir. Forum özel mesaj ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
çetobaşkan 27 Kat
Kuru süpürme asla ayakta durmuyor standınada koysan destek olmadan ayakta durmuyor süpürme sırasında diğelim durman gerekecek bir durum var cihacı komple yere yatırman gerek bu konuda sınıfta kaldı
YU597686 28 Kat
Performansından memnun musunuz
123

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön