[#Arıza Çözümü] L20 ultra Kendi Kafasına göre çalışıyor

53 Yorum

IP947959 20 Kat
Dream benim için tam bi pişmanlık oldu 4 kez servise gönderdim hepsinde sorun giderilmeden geri geldi ve şu anki arızayı da ilk gönderdiğimde yoktu bile
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
MG873502 21 Kat
Dreame L50 ultra ce Robot süpürgemi 1 hafta önce aldım paspaslarından 1 tanesi çalışıyor 1 çaluşmıyor ve az nemli modunda silmeye ayarlıyorum ama niye islak kalıyor yerler
Değerli Kullanıcımız, belirtilen arıza durumuna ilişkin kısa bir video çekerek bize ulaştırmanızı rica ederiz. Buna göre inceleme yapılıp destek olunacaktır. Teşekkürler.  (info_tr@dreame.tech / 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp )
BD377500 22 Kat
Cihazımı garanti kapsamıyor trendyoldan aldım satıcı imel i faturaya yazmadığı için garanti kapsamıyor tüketici olarak bu magduriyetimi kim karşılayacak ilgilenmenizi rica ediyorum
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
GM157690 23 Kat
İçi dolu olduğu halde kendi kendine istasyona boşaltım yapmıyor ne yapmam gerekiyor. L40 plus modeli
Değerli Kullanıcımız, Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın. Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin. Dolmuşsa değiştirin. Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin. Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın). Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, ayarlar için boşaltma sıklığı size uygun mu, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır .Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum önerilir. Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
GM157690 24 Kat
Robotu alalı daha 2 hafta oldu. Toz torbası bomboş. İstasyon otomatik boşaltma yapmıyor hiç
Değerli Kullanıcımız, Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın. Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin. Dolmuşsa değiştirin. Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin. Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın). Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, ayarlar için boşaltma sıklığı size uygun mu, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır .Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum önerilir. Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
YP962621 25 Kat
Merhaba süpürgem çalşıyor hata da vermiyor fakat süpürmüyor çelmiyor sesi kısık her yedek parçayı değiştirdim
Değerli Kullanıcımız, Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Tüm temizlik ve yedek parça değişimine rağmen performans durumunda değişiklik olmaz ise servis birimine yönlendirme gerekecektir. Yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo
WU465458 26 Kat
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce X50 pro olan ürünü aldım ama nedense şarj ile alakalı sorun yaşıyorum. 2 defa gönderdim ama sorun hala çözülmedi. Şarj alıyor diyor 4 saniye sonra şarj bağlantısı kopuyor. 3 saniye sonra tekrar şarj oluyor diyor. Bunu nasıl hallederiz
FM282156 27 Kat
Ürünü alali bir sene oldu 4 kez paspaslamama arızası verdi almayin aldirmayin sürekli ayni arızayi tamir edip yolluyorlar bıktık keske almasaydik bu kadar madur olacagimizi asla tahmin edemezdik
123

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön