🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

YV585168 20 Kat
Ven aldim baktim cok memnunum, daha üst modelini gittim annemlere aldim.cok memnunlar ve uzerlerinden epey yuk aldigini dusunuyorum.arabayi satmistim moralim cok bozuktu evde bu supurgeyle ugrasarak zaman gecirdim.
EU921739 21 Kat
dreame ve ben iyi anlasiyoruz. ismini ne kiz ne erkek adi koyamadi. dramelllo diyorum ben ona. yemini suyunu veriyorum devamli dolaniyor. hep beni takip ediyor sanki 🙋😁 herkese tavsiyemdir
CG777945 22 Kat
İyi ki almışım dediğim hayatımı çok büyük kolaylaştırdı.
OW293521 23 Kat
DreamLs10 robot süpürgem var bebekli olduğum için okadar kolaylık saglıyorki. Sağlıklı nefes için 0 toz Dream teşekkür ederim 🙏🏻
OW293521 24 Kat
Dream h14 sual mükemmel. Çekiş gücü ile evimin heryeri tertemiz silip aynı zamanda süpürmesi ayrıcalık
image.jpg
UD631912 25 Kat
Dream L10pro kullanıyorum.övmek için değil ama bu ikinci robot süpürgem.bu süpürgeyi aldığımdan beri neredeyse çok az temizlik yaptım.yeri silmiyor ovalıyor.ben yapsam saatler sürer bu temizlik ama dream ev işlerini inanılmaz kolaylaştırıyor.kendinizi seviyorsanız bu robotu alın.
OW293521 26 Kat
Dream bebekten ten sonra hayat kurtarıcım Dream ls10 ve dream h14 dual hayatımızın her köşesinde güvenerek alın aldırın
QJ952255 27 Kat
Evi süpür sil derken kahve içmeye vakit bulamıyordun. Dreame sayesinde keyfin tadını çıkarıyorum ☕️ iyi ki tanışmışız dreame 💕
CI073468 28 Kat
Çalışan ve 3 çocuklu bir anneyim. 6 aydır Dreame kullanıyorum. Kendim için yaptığım en güzel şey Dreame 🙃 keşke daha önce alsaydım diyorum.
OW293521 29 Kat
Dream robot süpürge bizim için kolaylık temizlik içinde ilk robot süpürge almıştım okadar memnun kaldım ki ls10 dreamden bebeğim in evde kovalaması bizim içinde hijyen açısından 0 toz okadar emij gücü güzelki. Anlatılmaz yaşanır. Ve dikey süpürgesi de bizim ailemizin yeni üyesi oldu 1 bebeğim vardı 3 oldu h14 dual süpürge bizim evimizin yeni üyesi.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön