Doğru Bakım=Uzun Ömür

56 Yorum

IO694674 20 Kat
Merhaba cihaz paspas kurutma işlemini artık yapmıyor ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız ; Uygulama içi ayarlarında kurutma ayarının açık olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer açık olmasına rağmen kurumadığını görüntülerseniz lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız ve servis birimine yönlendiriniz. Teşekkürler.

HT299817 21 Kat
Dreame uygulaması telefonumdan kendiliğinden çıkış yapıyor yeniden giriş yapmak çok zor hesabınız yok diyip yeni hesap oluştur bildirimi veriyor sürekli
Değerli Kullanıcımız ; Önbellek silerek ve şifremi unuttum diyerek uygulamaya girişi yenilemenizi öneririz. Eğer devam eden bir süreç olursa lütfen Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

FW390933 22 Kat
dremeL40ultra kullanıcısıyım yaklaşık 3haftadır kullanıyorum paspasını uzatmadığını farkettim acaba neden
2025-10-10 08:37:26 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Yapay zeka mopextend ayarlarında her temizlikte yana açılım olmasını isterseniz '' Yüksek Sıklık '' olarak seçim yapabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.

AE491243 23 Kat
Merhabalar haritalandırma yapamıyorum yardımcı olur musunuz
2025-10-13 12:47:44 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Uygulama içinden mi ayarlama yapamadınız yoksa cihazın mı yapamadığını düşünüyorsunuz ? Haritalama modele göre değişmekle beraber '' Hızlı haritalamayı başlatın '' ile özelleştir ayarında sadece '' süpür '' seçilerek başlatılmaldır. Cihaz üzerinde de koruyucu film , sünger vb materyal olmamalıdır. Daha fazla detay için lütfen Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

LH725763 24 Kat
3 aydır Dream L20 kullanıyorum çokta memnunum lakin buğün robotu kullandım aşırı sesli çalışıyor hani halılın üstünde geldiğinde sesi yükselir ya tıpkı öyle çalışıyor neden acaba daha önce zeminde daha sessiz çalışırdı
2025-10-15 09:33:28 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli bakım - temizlik ve gerekiyorsa yedek parça değişimine rağmen ses ; yüksek ses şeklinde ise motor kaynaklı bir durum olabilir. Bunun için servis birimine yönlendirme yapmamız daha sağlıklı olacaktır. Size forum ile bilgileri gönderdik. Fakat dilerseniz Müşteri Hizmetlerimizden de bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

PY544469 25 Kat
Mrb drema ultra 40 ce makinamdan deterjani koyma kutusu çıkmadı bunu nereden alabilirim ve adı nedir
Değerli Kullanıcımız ; L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Ya da servis biriminden talep açılarak satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bu talep için müşteri hizmetlerimize ulaşarak cihaz ve iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. Teşekkürler.

WW644147 26 Kat
Paspas kurutma işlemi ne kadar sürüyor benım kı bayağı uzun sürüyor ve ben elle kapatıyorum artık bı sıkıntı mı var bılemedım cihazım L40ultra
Değerli Kullanıcımız ; modele göre değişmekle beraber kurutma ayarları 2 / 3 / 4 şeklindedir.Bunun dışında bir süre bulunmamaktadır.Kendinize göre ayarlama yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

BP609752 27 Kat
Ürünü yeni aldık ama halinin üstündekileri temizlemiyor
Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

QX876188 28 Kat
X50 başarılı ürün
FU480088 29 Kat
Merhaba 2 gündür robot kullanıyorum . Fakat bir türlü anlayamadım . Bir oda bitmeden diğerine gidiyor geliyor . Tekrar haritalandırma yapıyorum ama çok uzun sürüyor sanırım .
Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise rota durumunu etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

123

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön