【SSS】Robot Süpürge Genel Sıkça Sorulan Sorular

98 Yorum

VU699033 20 Kat
kirli su temiz su aparatı sürekli boşaltmak gerekiyor ilk başta yedeklesekmi
VU699033 21 Kat
söylediğimizi anlıyor mu
Değerli Kullanıcımız; Sesli komutu (örneğin “Alexa”, “Google Asistan”, “Siri” gibi) robot süpürgenizde aktifleştirmek modelin, bölgenin ve desteklenen platformların özelliklerine bağlıdır.Yazılım (firmware) ve uygulamanız güncel olmalıdır. Bazı sesli komut yetenekleri yeni sürümlerde açılır. Tüm robot süpürge modelleri sesli komut desteğiyle gelmeyebilir. Bazıları yalnızca uygulama içi ses bildirimleri verir, bazıları Amazon Alexa, Google Asistan ya da Siri ile uyumlu olur. “Ben”  sekmesi “Ses Kontrolü ” seçeneğine giriniz. Var olan uygulamalardan gösterilenlerden birini seçin ve yükleyiniz. Her iki uygulamada da adımları izleyerek birbiri ile eşleştiriniz. Hesap bağlantısı yapıldıktan sonra “ süpürge temizlemeye başla” gibi komut verebilirsiniz. Robot ve mobil cihaz aynı Wi-Fi ağında olmalı (özellikle 2,4 GHz ağ) Bölge / sunucu ayarı (ülke seçimi) doğru yapılmalıdır.Bu işlemlere rağmen komut almadığı durumda uygulama sistem sorunu olmaktadır. Ses asistan özellikleri bazı bölgelerde sınırlanmış olabilir. Türkiye, Türkçe dil ile komut desteği henüz tam olarak uygulamalar içine destek verilememektedir. Modelin sürüm modeli ve yazılım özelliği de buna etkendir. Daha fazla detay isterseniz yenide ulaşınız. Teşekkürler.
VU699033 22 Kat
internet olmayınca çalışmaz sanırım interneti olmayan kullanmayacak mi
Değerli Kullanıcımız, İlk kullanım ve haritalandırma için internet olması gerekir. Fakat cihazlarımız internetsiz de temizlik yapabilir, Ancak bazı akıllı özellikler kısıtlanır.Örneğin ; paspaslama gibi ayarı aktifleştiremezsiniz. Manuel kullanımı sadece başlat tuşuna basarak( kısa basarak )  başlatabilirsiniz.
İnternetsiz kullanımda ; Harita kaydı  kullanılamaz. Mobil uygulama kontrolü sağlanamaz. Temizlik modu seçimi yapılamaz . Otomatik güncellemeler yapılamaz.
Cihazın üstündeki başlat/durdur düğmesiyle temizlik yapılabilir.Yani internet olmasa bile “temel işlevi” çalışır.İnternet bağlantısı ya evdeki modem bağlantısından ya da ikinci bir telefondan kişisel bağlantı noktası ile wifi paylaşımı yapılarak sağlanabilir. Bu telefon cihazdan ayrıldığında cihaz çevrimdışı kalacaktır.Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
WE503040 23 Kat
Robot temizlik aşamasında titriyor ve yerine çıkamıyor ne yapmalıyım acaba
Değerli Kullanıcımız, belirtilen arıza durumuna ilişkin kısa bir video çekerek bize ulaştırmanızı rica ederiz. Buna göre inceleme yapılıp destek olunacaktır. Teşekkürler.  (info_tr@dreame.tech / 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp )
XP392668 24 Kat
sadece süpürme yapabilirmiyiz
Değerli Kullanıcımız, Özelleştir modunda sadece süpürme seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için model belirtebilirsiniz. Teşekkürler.
UE624548 25 Kat
Dream x60 ultra complete
Hava filtresi yok
Neden hava filtresi yok
Makine var hava filtresi Yok ya satmıyorsunuz neden satmıyorsunuz neden getirmiyorsunuz
Değerli Kullanıcımız, yedek parçalarda stok tükenmesi bulunuyorsa '' gelince bildir '' işaretlemesi yapabilir veya servis biriminden satın alım için talep oluşturabilirsiniz. Forum mesajı ile bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
PY154036 26 Kat
Robot yatağımın altını temizleniyor ben elimle yatağın altına koyuyorum bir iki dönüyor temizlik bitti diyor ne yapmalıyım başka bi marka robotum varken bu sorunu yasamadim
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Sensörün alçaldığı modellerden biri ise zemin temizleme ayarları içerisinde LMS otomatik kaldırma '' ekstrem kapsam '' olarak seçilmelidir.Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
LY506027 27 Kat
Üründen memnun değilim iade edebilir miyim
Değerli Kullanıcımız, Alınan ürünlerde arıza durumu yaşanıyorsa servis birimine gönderim yapılır ve inceleme ile iade veya değişim prosedürüne girmektedir. Arıza olmayan ürünlerde koşulsuz şartsız iade mevcut değildir. https://dreametech.com.tr/pages/return-and-refund-policy linkinden iade politikamızı inceleyebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
GAMZE 28 Kat
Çok iyi bilgilendirmeler
XH325875 29 Kat
merhabalat robot çalışırken bir bardak kadar kirli su süpürmüş farkettiğimde hemen parçaları temizledim ve 12 saat kadar ayrı kurumasını bekledim 12 saatte üstünde takılı kaldılar sonraki günde çalıştırdım fakar anormal ses var halıyı temizleme sesi farklı onu biliyorum o mod çalışırkende duyuluyor nırmal zeminde de duyuluyor ses  olaydan sonra çalıtırdım 5 kez falan ses düzelmedi parçalarda temiz be yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız, Çözüm yollarına rağmen düzelmeyen durumda ise inceleme ve onarım yapılması adına cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön