【Güncellendi】Puanları Topla, Ödülleri Kazan

31 Yorum

Harikasın dremae
Kenan 21 Kat
💞 Şu an aktif kullanıyorum yanlız üzeri çok çizildi sağ sola çok çarpıyor koruma modunu açtığım halde çizikleri çok belli ediyor siyah
WB803492 22 Kat
Merhabalar, drame d20 ultra aldım. Ben sadece ortalıktaki tozu süpürür diye düşünüyordum ama çok detaylı süpürüyor çok memnun kaldım.
Süper oldu bu
YC076717 24 Kat
İçinden temizleme fırçası ve solusyan şişesi çıkmadı
YC076717 25 Kat
Ürün asi iyi bayıldım
Ama içinden temizleme fırçası ve solusyan şişesi çıkmadı
NR239293 26 Kat
Merhabalar doğru yere doğru şeyi yazıp yazmadığımdan emin değilim. Bu forumu şanş eseri buldum. Akıllı robotumu alalı henüz 3 ay oldu. Ama kafayı yemiş gibi. İlk kullanımlarımdan gayet memnundum ama şimdiki komutlarımı ilginç. Öncesinde tüm odayı standart bir temizlikle bitirirdi. Şimdi aynı komutu aynı seviyede (yani turbo maksumum vs değil) verdiğim halde 10 dk da bir gelip şarj oluyor. Şarj alınca bazen olduğu yerden devam ediyor. Bazen benim tekrar devam et tuşuna basmamı bekliyor şarj olmasına rağmen temizliğe dönmüyor. Bazen ise hali hazırda bitmek üzere olan odaya şarj olup olup 3 kere aynı odaya gitti.  Kafasına estiğini yapan ergen gibi. Ne yapmam lazım sıfırlamalı mıyım? Onu nasıl yakacağım? Yardımcı olabilecek birisi var mı? Robotum: Dream bot L10 Pro Ultra Heat.
123

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön