Dreame Forum'a katılın - Bizimle Akıllı Yaşamı Keşfedin!

64 Yorum

SW472786 20 Kat
L10s pro gen 2 cihazınızdan 3 adet aldım ikisinde kurulum aşamasında su akıtma sorunu olduğunu tespit edip ger getrdim ve ürünlerden birini tadilat edip tarafıma gönderdiniz kullanılmadığı halde sonrasında sorunun devam ettiğini gördük  ve tekrar ger gönderdik bu süre zarfında telefonlarda kaldık 2 ay oldu iade edileceğne dair bilgi verildi ancak o zman kampanyadan almıştık şmdi bu paranın bi hükmü yok diğer arızalı üründe değişim yapıldı bununla uğraşıyoruz  yetkili kimseyle irtibat kuramıyoruz çözüm bulunmuyor iade kabul etmiyorum . Hiç kullanılmamış ürün kutudan arızalı çıktığı halde değişim yapılmıyor yardımcı olunmuyor seride problem varsa üst versiyonunu verin bu kadar uğraştırılmaz hizmet 0
Değerli Kullanıcımız ; kontrolleri sağlamak ve size yardımcı olabilmek isteriz. Bu sebeple size forumdan bir mesaj gönderdik . Kontrol etmenizi rica ederiz. Teşekkürler.

Ürününüzü x40 ı çok beğenerek aldık. Gerçekten çok güzel temizliyor. Evin temizliğinin yapıldığı net belli oluyor teşekkür ederiz. Yalnız şöyle bir problemimiz var. Ben önce tüm ebi süpürttüp sonrasında paspas özelliğini kullanıyorum fakat silme yaparken halıları da geziyor ve halıları da siliyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu
GD044546 22 Kat
Satış sonrası hizmetten Aslaa memnun değilim. Robotumdan L10 ultra çok memnundum fakat birden bire çekim yapmamaya başladı. Vakum fanından koku gelmeye başladı. Servise gönderdim fakar servisten halen hiç ses yok ne olacağını bilmiyorum servis hakkında inanılmaz şikayetler var. Dreame ye ulaşılmıyor.
Değerli Kullanıcımız ; Çağrı , Whatsapp , Mail ya da Forum desteğimiz her türlü hizmet vermektedir. Gerekli kontrolleri sağlamak ve size destek olmak isteriz. Forum mesajı gönderdik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

ER759778 23 Kat
Merhaba,dreame l20 ultra cihazım yeni geldi.Aben almıştım iki ay önce memnun kaldım,anneme de aldım yeni kuruyorum.Onun telefononuna dreame uygulamasını kurdum,ama kendi telefonumda da benim uygulamam var.Annem yaslı bilemiyor,benim telefonumdan nasıl onun dreame uygulamasına girip yönetebilirim, önemli, yardımcı olursanız.
Değerli Kullanıcımız ; Annenizin uygulamasından sizin telefonunuza paylaşım yapacaksınız. Adımlar şu şekildedir. -Annenizin telefonunda olan uygulamanın '' cihaza git '' ekranından yukarıda 3 noktadan ''Cihaz paylaş '' ardından '' Kişi Ekle '' açılan ID alanına sizin telefonunuzda '' Ben '' kısmında bulunan ID numaranızı ekleyerek paylaş diyorsunuz. Kendi telefonunuzdan da kabul ederek cihazı görebilirsiniz. Karışmayı engellemek için cihazları isimlendirebilirsiniz. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler .

GP175222 24 Kat
İnternetsiz nede. Calistiramiyorum yardım lutfen
Değerli Kullancımız ; Cihazlarımız internet tabanlıdır. Kurulum ve haritalama internet ile kullanılabilir. Manuel tuşa basarak sadece süpürme modu kullanılabilir. Daha fazla detay isterseniz Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

UF056080 25 Kat
Ürün güzel paspaslar algılama özelliği halıyı tanıma özelliği çok güzel su bittiğinde yada toz haznesi dolduğunda alarm çalsa çok daha iyi olurdu. Tşk
Değerli Kullanıcımız ; Sesli uyarı olarak değil ama ekran bildirimi olarak uyarıları vermektedir. Uygulama içi ayarları ve telefon ayarlarınızdan bildirimlerin açık olup olmadığını kontrol ediniz. Teşekkürler.

NJ901556 26 Kat
Merhaba robot süpürge adeta hayatım anlamı camım ruhu evimin direği olmuştur diğer markalar tamamen boştur gel dreme ile hayat hoştur
Harika ! Bu yorumu etkinliğe katılarak devam ettirin ve puan kazanın :) Teşekkürler.

WX416378 27 Kat
Dreame x40 aldım öncekisüpğrgemdende memnunum dreame f 9 du ama bunu kullanınca cok memnun kaldım her taraf tertemiz oldu ve evde hasta anem var işe gidince aklım annemde kalıyordu kamerasından annemle konuşuyorum ve ne yaptığını görüyorum yataktan kalkamıyorum cok ama cok memnunum cok teşekkür ediyorum
Size destek olabildiğimiz için mutluyuz ! Bu yorumu "Etkinlikler – Hi Dreame” ile katılın puan kazanın :) Teşekkürler .

MM655431 28 Kat
Dreame L10S pro ultra heatın gece görüş özelliği var mı karanlıkta çalışabilir mi
Değerli Kullanıcımız ; L10s Pro Ultra modelinde led ışığı bulunmamaktadır. Karanlıkta çalışabilirler fakat engel algılamada bazı durumlarda ( zifiri karanlık durumları yok ise sorun olmayacaktır ) algılamama olabilir. Teşekkürler.

Üründen çok çok memnunum fakat halıları paspaslama olayı canımı sıkıyor çok fazla enerji harcıyor ve halıları paspaslamaya devam ediyor. Önce süpür sonra paspaslama ayarlaması yaptık. Halıları haritada işaretledim. Fakat yinede halıları paspaslamaya devam ediyor

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön