D9 Max Gen 2 Hakkında Her Şey – Sıkça Sorulan Sorular

46 Yorum

WG365255 20 Kat
Benım sıkıntısı olan robotum dream50 complete
2025-11-29 03:20:26 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Nasıl bir hata alıyorsunuz destek olmak isteriz. Teşekkürler.

Triendly 21 Kat
Ürün çok iyi görünüyor
Brc40 22 Kat
X40 ultra robot süpürgenin dolgu ışığı ulk günden beri yanmıyor. Ayarlamasını yaptim hatta resetleme de yaptim yine aynı
2025-11-30 01:51:32 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Ayarlarda ''Akıllı engelden kaçınma '' içerisinde '' Dolgu ışığı '' ayarı açık olmasına ve kapak içinde bulunan reset düğmesinden resetleme yapılmasına rağmen düzelmediği bir durum var ise cihazı servis birimine yönlendirme için forum özel mesajı ile bize ya da müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

SQ992243 23 Kat
Yatak odasının da yatak yüksek olmasına rağmen yatağın altını temizleme yapmıyor dreame l40 ultra ae cihazim
2025-11-30 06:45:58 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya altına girebilmesi için ortalam yükseklik 12 cm ve üzeri olmaldır. Uzaktan navigasyon ile devam eden süreçte engel algılaması yapıyor ise girmemezlik yapar. Haritanız düzgün ayarlar ile oluşmadı ise de girmemezlik yapabilir. Işık yetersizliği de bu duruma etken olabilir. Lütfen kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir süreç var ise bize yeniden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

FF730060 24 Kat
Süpürge haritalandırma yaptığında bütün alanı sildi süpürdü fakat ikinci yıkamada tüm alanı temizlemesini istiyorum sadece olduğu alanı süpürüp temizlik alanı tamamlandı diyor bitiriyor ,bölge seçip başlatıyorum bu seferde hole çıkıp sağa sola dönüp temizlik bitti diyor tekrar geri dönüyor ne yapılmalı
2025-11-30 19:13:04 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Haritalamada tümü olarak mı işlem başlatıldı ? Yoksa CleanGenius modunda mı yapılmaktadır. Bu aşamada ikincil temizlikte kirli gördüğü alanlara gitmektedir . Dilerseniz daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

SEVGİ AYDIN 25 Kat
Çok teşekkür ederiz açıklamalar oldukça yardımcı oldu
SV939113 26 Kat
Cihazımın sesi fazla çıkmıyor iyi süpürmüyor
2025-11-30 19:47:03 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ;Cihaz performansı açısından gerekli bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen Müşteri Hizmetlerimizden ya da Forum mesajından bize ulaşınız. Teşekkürler.

ZG496103 27 Kat
paspas kurutma ne kadar sürer
2025-11-30 22:26:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Paspas kurutma süreleri modele göre değişiklik gösterebilir. Fakat genelinde 2 / 3 / 4 şeklindedir. Yanaşma noktası ayarlarından tercihinize göre kontrol edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.

WU154612 28 Kat
Bütün dreame ürünleri çok iyi
makametgiller 29 Kat
Dream en büyük zafiyeti toplu aksesuar stokda yok böyle birşey olmamalı bu çok yanlış

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön