[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: Akıllı Engel Aşma

65 Yorum

Kenan 20 Kat
X 40 dada olabilirdi böylesi önemli gereksinim tam x50 kadar olmasada bence en azından benzeri olabilirdi daha etkili bir ürün olması adına.
Triendly 21 Kat
Güzel ama bizim evde ihtiyaç yok biyle birşeye
Triendly 22 Kat
Güzel ama bana gerekmiyor evin düz ayak
FB953455 23 Kat
Harika bir kullanıcı deneyimi sunuyor
yelloz 24 Kat
Harika👍
QL787899 25 Kat
Başarılı
püskül 26 Kat
Keşke x40'da da bu özellik olsaydı
SG612156 27 Kat
Tam bir pişmanlık. 7 gün önce aldım. 3 kere haritalamayı baştan yaptım. Olmuyor olmuyor. İstasyonu bulamıyor. Aynı yere dönüp duruyor. 60 m2 salonu 3.5 saatte bitiremedi. Oda temizleme numaralarına uymuyor.  Kafasına göre bir oraya bir buraya gidiyor. Temizlediği yere tekrar tekrar dönüyor. Temizlemediği yerlere uğramadan temizliği sonlandırıyor. Dün geri iadesini istedim. 60 bin lira süpürgeye verip, kullanmadan servis peşinde gezenem.
2025-11-16 22:44:03 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Genel bilgilendirme olarak size iletildi. Daha detaylı bilgi ve işlemler için lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

ozankoc 28 Kat
Ayaklanip gidecek
SG612156 29 Kat
Liste birincisi diye kanıp aldım. Tam bir pişmanlık. Daha 7 gün önce aldım. 7 gündür süpürge başıma dert oldu. 4 kere yeniden haritalama yaptım ama nafile. Süpürge kafasına göre oraya buraya gidiyor, haritalaya uymuyor.Paspasını yıkamak için istasyonu bulamıyor.Yıkadıktan sonra kaldığı yere değil reasgtele bir yerden devam ediyor..Temizlediği yere dönüp dönüp aynı yeri temizliyor. Odalara numara verdim.Numara sırasına uymayı bırakın hiç girmediği odalar olmasına rağmen aynı yerleri 4 saat süpürüp süpürüp sonunda temizlik bitmiştir diye, istasyona geri dönüyor. Sözde paspas pedleri dışarıya doğru çıkıp kenar köşe temizliyor deniliyor ya..Alakası yok.Kenarlara gitmiyor bile. Öndeki kemara duvarı veya mobilya bacağını görünce 5 cm kala geri dönüyor. Dikkatimi çeken başka şey ise.. 20 cm yüksekliğindeki koltuğum altına giriyor, yarısını ileri geri siliyor diğer yarısına geçmeden çıkıyor. Dün firmaya geri iade istediğimi belirtim. 60 bin lira süpürgeye verip daha 7 gün dolmadan servisle falan uğraşamam.İadesini istiyorum. Ayrıca bu ilk robot süpürgem değil.Evde iki tane daha var.Sözde bu çok iyi diye aldım. Diğer robat süpürgelerin haritasında böyle sorun hiç yaşamadım.
2025-11-16 23:21:37 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; İncelenmesi adına cihazı yetkili servisimize gönderim yapmalısınız. Tüm işlemler servis birimimizden yapılmaktadır. Fakat arıza diye belirttiğiniz her türlü işlemin uygulama içinde kendi ayarları bulunur. Örneğin ; Temizleme sırası , sizin odalara verdiğiniz numalar değildir. Temizleme sırası ayarında ; 1 - 5 - 9 diye sırada yapılabilir. Bir diğer özellik yana açılım içinde ; yine yapay zeka ayarları içinde standart , akıllı ve yüksek sıklık olarak ayarlar bulunur. Her birinin çalışma prensibi başkadır. Kişiye ve ev durumuna göre seçim yapılabilir. Haritalama ; cihazında bulunan CleanGenius ile değil '' Özelleştir'' de ''Süpür '' ile yapılmalı ve 3 işlem olarak yine tekrarlanmalıdır ki performans olarak oldukça etkilediği görülmüştür. Akıllı engel algıma ayarı ; evde bulunan engel durumlarına karşın kapalı olarakta kullanılabilmektedir. Bu gibi ayarlar düzgün olmasına rağmen çalışmadığı durumda ise elbette incelenmesi ve gereken işlemlerin yapılması gerekir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön