🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

EW063312 280 Kat
Robotum olmadan temiz olduğumu düşünmüyordum… iyi ki dreame
VO539037 281 Kat
Ben buyurun alalı hemen hemen bir ayı geçti ürün tam bir muhteşem ateşi hiçbir zamanında alsaymışım harika bir ürün herkese tavsiye ederim arkadaşlar fiyatı çok uygun işlev güzel hem süpürmesi hem silmesi gayet güzel pahalı bir ürün almanıza gerek yok bu ürün sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır herkese tavsiye ederim alın aldırın arkadaşlar
VS838099 282 Kat
Maalesef hiç memnun değilim, kenarlara asla yanaşmıyor yüksek olan yatak altlarına girmiyor çözüm nedir yardımcı olursanız sevinirim,
HH799908 283 Kat
Dream d9 max gen 2 hayatıma girdiğinden beri her hafta temizlik derdim ortadan kalktı dream sayesinde her gün düzenli süpürülen ve silinen evim tertemiz kalıyor üstelik evcil hayvanlarımada oyun arkadaşı oldu ayrıca evimizde yeni bir can dostu var gibi hissettirdi teşekkür ederim dream
image5810590142740559927.jpg
HH799908 284 Kat
Dream d9 max gen 2 hayatıma girdiğinden beri her hafta temizlik derdim ortadan kalktı ayrıca bana büyük bir zaman kazandırdı artık gönül rahatlığıyla her gün misafir çağırabiliyorum  ayrıca evcil hayvanlarımızda iyi bir oyun arkadaşı oldu o çalışırken onlarda onu takip ediyorlar bizim içinde yeni bir can dostu olmuş oldu teşekkür ederim dream d9 max gen 2  #BenimDreamHikayem
QU994021 285 Kat
Hayatıma kolaylıklar kattı çok güzel bir robot insanlık için küçük kadınlar için büyük bir mucit
DR235368 286 Kat
Bebeğimin doktuklerini artık ben toplaniyorum dreame benim sağ kolum

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön