Doğru Bakım=Uzun Ömür

585 Yorum

Çakıryiğit 280 Kat
Merhaba x50 modeli var vende 4 aydır kullanıyorum ilk başlarda duvarlara çıkmaya çalışıyordu sonra en baştan tekrar kurulum yapalım dedik biseyimi yanlış yaptık diye şimdide halıyı süpürüyor zemini supurmeden diğer odaya geçiyor sonra tekrar geliyor ama heryeri süpürmüyor supurmediği yerler var hep tozlu bırakıyor çogu zamanda dönüyor olduğu yerde bir türlü süpürüyor şarj yerine zor bulup gidiyor anlamadım yazilimindami bir sorun var yapay zekalı herşeyi algılayıp ayarlar diye düşündüm ama hüsrana uğradım
Değerli Kullanıcımız, Tüm halıları süpürüyor zemin süpürmüyorsa '' önce halıları temizle '' ayarınız açık durumdadır. Bu önce halıları sonra zeminleri temizleme ayarıdır. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
GX516960 281 Kat
9 aydır kullanıyorum.L10s pro gen 2 marka.2 aydır  ara ara şarjdayken dıtt diye ses geliyor neden olabilir?
Değerli Kullanıcımız,
Tarif edilen ses, su pompasının tetiklenmesinden kaynaklanmakta olup kullanımınıza herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır.Bir sorun değildir. Size daha kararlı ve daha verimli bir temizlik deneyimi sunmak için Ar‑Ge ekibimiz bu model için yeni bir sistem güncellemesini resmi olarak yayınladı ve otomatik güncelleme seçili cihazlar yeni sürüme yükseltildi.
Bu güncellemede özellikle su tesisatının kararlılığı kapsamlı şekilde optimize edilmiştir:
Kendi Kendine Tıkanıklık Giderme Teknolojisi (Pompanın Aralıklı Tetiklenmesi):
Yeni yazılım, akıllı darbeli kontrol algoritmasını devreye almaktadır. Hem paspaslama sırasında, hem de kendi kendini temizleme süreçlerinde sistem, su pompasını “aralıklı yüksek frekanslı tetikleme” modunda çalıştırır. Bu sayede pompanın temizliği ve sağlığı aktif olarak korunur.
Çözülen Temel Sorun:
Bu tetikleme etkisi, anlık su basıncını kullanarak uzun süreli kullanımda su tesisatında birikebileceği tespit edilen mikro partikülleri veya hafif tıkanıklıkları parçalayarak dışarı atar. Böylece pompa tıkanması veya su gelmemesi gibi riskler büyük ölçüde azaltılır.
Önerilen İşlem:
Cihazınızı en güncel yazılım sürümüne yükseltmenizi tavsiye ederiz. Güncelleme sırasında cihazın şarjda ve Wi‑Fi’a bağlı olduğundan emin olunuz. Uygulama üzerinden güncellemeyi kontrol edip onaylayabilirsiniz.
Teknolojinin yaşamınızı kolaylaştırması için sürekli çalışıyoruz. Sürekli gelişimimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.
LZ437424 282 Kat
Türkçe yapma
Değerli Kullanıcımız, DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
SI640075 283 Kat
Robot sulu siliyor ne yapmam lazım
Değerli Kullanıcımız, Cihazlarda paspaslama tıpkı elle paspasladığımız gibi zemini paspaslamaktadır. Paspas döndürülüp kurutulduktan sonra, paspaslamadan sonra buharlaşması zaman alacak ve belirli bir miktarda su kalacaktır. Kalan filigran, zemin malzemesinin nem emilimiyle de yakından ilgilidir.
Aşağıdaki şekillerde çalıştırarak deneyimi iyileştirmenizi öneririz. 1. Fayans zeminler veya silinebilen zeminler robotla düzenli olarak temizlenebilir veya su hacmi ayarlarından düşürülebilir veya daha iyi sonuçlar için paspas zamanında değiştirilebilir. Eskimiş paspas pedleri bu durumu etkiler. Ayrıca, zemin fayanslarını daha temiz ve parlak hale getirmek için temizleme solüsyonu ile birlikte (kullanılan modeller için ) kullanmanızı öneririz. 2. Yazılım güncellemeleri kontrol edilmesi önerilir. Uygulama içinde; sağ üst köşedeki üç nokta/ayarlar/Ürün Yazılımı Yükseltme/Otomatik Güncelleme açık konuma getirilmelidir. Anlık kontrol için ekran aşağı kaydırılır. Daha fazla bilgi için yeniden ulaşabilirsiniz Teşekkürler.
IJ550326 284 Kat
Evim çok büyük her gün çalıştırıyorum sorun olurmu
VQ424232 285 Kat
Çok doğru haftada 2 kez çalıştırıyorum tertemiz yapiyor bende onu tertemiz yapıyorum
UU852908 286 Kat
Robot süpürgenin L 40 model çopunu bosaltmiyor, neden acaba ve ne yalabilirim
Değerli Kullanıcımız, Modeliniz L40 ise istasyonsuz modeldir ve toz boşaltma manuel yapılmalıdır. İstasyonlu AE - CE - Ultra gibi modeller ise Toz boşaltma ayarı açık olup olmadığı kontrol edilmelidir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
NW796992 287 Kat
Merhaba ben de 6 aydır kullanıyorum ama vaaow diyemeyeceğim halıdaki tozları pislikleri alıyor ama zeminde kalıyor ve harita hata veriyor bazen memnun değilim
Değerli Kullanıcımız,Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ya da sapma yaşadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz.
Bununla beraber cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen servis desteği almak için bize ulaşınız.Teşekkürler.
XX423545 288 Kat
Haftalık temizlik şart
Katya 289 Kat
Yeni eve taşındım ve haritalanmayı  bitirip istasyona dönemiyor. Tüm  evi dolaştı.
Değerli Kullanıcımız, Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun kablo ve varsa düğmesini kontrol ediniz. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön