Detaylı temizlik yapmıyor

479 Yorum

YD126883 280 Kat
Merhaba d20 ultra robotumuz alalı daha 1 hafta olmadı istasyon önünde dönüp duruyor. İstasyona  giremiyor süpürme işlevini yetine getiremiyor. Ne yapmalı ? Tekerleğin biri rahat dönmüyor.
RZ156860 281 Kat
Benimde bazen haritayı karıştırıyor bazı bölgelere gitmiyor
SS268642 282 Kat
İyi günler ben dreame l10 s pro ultra Heat kullanıcısıyım öncelikle şunu belirteyim ayna marka aynı modelden iki tane aldık kayınvalidem ve bana kayın validemin makinesi kusursuz temizliyo çok memnun ama ben aldığımdan beri sürekli arza vermye başladı müşteri hizmetlerinin uyarılarıyla ilerledim ama olmadı ürünüm bir haftadır garanti sürecinde hala bir dönüş yapılmadı amacım markayı kötülemek değil şans işi ama şöyle bir şey ben ürünün sıfırıyla değişilmesini yada iade hakkı sunulmasını istiyorum dreame ailesi olarak bana yardımcı olacaklarına inanıyorum
WM297506 283 Kat
Benim robotumda su almıyor neden?
SS027910 284 Kat
L 40 utrada neden haritalanmayi iyi yapmıyor temizlik yapınca kenarları atliyor
VK737627 285 Kat
Merhaba su deposunu doldurup taktiğim halde silme modunu çalıştırmıyor. Bu mod su deposu takılmadan kullanılmıyor gibi bir uyarı veriyor
FJ574085 286 Kat
Alalı bir sene oldu  günlük çalıştırıyorum  ana cakistudigim zamanda vgayet güzel  bozulmadan uzun yıllar kulanirim İnsAllah
UZ292203 287 Kat
Yönlendirdiğim odaya gitmiyor engelleri kaldırın diyor,başka bir odaya yolladım clengenious la 2 dk sildi ve bitti dedi interneti açtım kapadım , robotu kapatıp açtım time değişmedi
HX094414 288 Kat
Şarj istasyonu ışığı sönüyor fişi takıp çıkarınca düzeliyor şarjı 100 de 100 bir saman sonra yine ılık sönüyor acaba bir sıkıntımı var diğer türlü süpürgeden memnunuz drema l 20 ultra
sema kılıç 289 Kat
Ekran dondu hiç bir tuş algılamıyor ken di kendine temizlik yapıyor

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön