[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

L 20 model robotum kirli suyu deposuna almıyor tepside kalıyor .Ne yapmam gerekiyor
Değerli Kullanıcımız; Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir.Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun.Yerine tam oturmazsa su akışı olmaz.Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir.Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.Su çıkış kanalı kurumuş olabilir.Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir.Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir.Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir.Bu durumda teknik servis gereklidir.Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir. Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz. Teşekkürler.
DC567928 281 Kat
Mobilyaların ayaklarını değiştirince sorun çözülüyor.
DU960137 282 Kat
Bazen tam anlamıyla temizlemiyor moblarina takılan  kılları yerde birakiyor
CQ480937 283 Kat
İyimiş bu modeli yok ama alanlara fayda saglamıstır ben ayakları değiştirdim
SF423088 284 Kat
D20 yatak altına girmiyor.
OO826982 285 Kat
X50 aldım çok memnunum çok teşekkür ediyorum ayarlardan seçmesende otomatik kendi algılayıp indiriyor
DA092029 286 Kat
Dreame L10s Pro ultra heat robot süpürgem var ama deterjanı bitti hangi deterjan kullanılır
Değerli Kullanıcımız;Web sitemizde satılmaktadır. Fakat stoklar Şubat 15'inden sonra güncellenecektir. ''Gelince bildir '' işaretleyip haberdar olabilirsiniz. Ya da solüsyon veya diğer stoğu bulunmayan aksesuarlar için servis talebi açılabilir.Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler
https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml
SB893621 287 Kat
X40 ultra temizlik solüsyonu temin etmekte zorluk yaşıyorum yada bulunmamaktadır
Değerli Kullanıcımız;Web sitemizde satılmaktadır. Fakat stoklar Şubat 15'inden sonra güncellenecektir. ''Gelince bildir '' işaretleyip haberdar olabilirsiniz. Ya da solüsyon veya diğer stoğu bulunmayan aksesuarlar için servis talebi açılabilir.Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler
https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml
EX496955 288 Kat
Benim robotun çabuk şarj bitiriyor neden acaba
Değerli Kullanıcımız;istasyonun fişini çekerek kullanım yapılıyorsa kullanım olmasa da şarjı bitebilir. Cihaz uzaktan çalıştırmaya hazır beklemesi ve diğer cihazlar gibi elektronik alet olması sebebiyle normaldir.Diğer bir neden de cihaza her yüklenen temizlik komutu sebep olur. Örneğin;Süpür ve paspasla da cihaz üzerinde iki işlem bulunur ve rota 2'ye katlanır.Bu sebeple işlem bitimine kadar şarjı azalmaktadır. Bunların dışında bir durum varsa cihazı servis biriminin incelemesi daha yararlı olacaktır. Bize ulaşınız.Teşekkürler.
EX496955 289 Kat
Robot um çabuk şarj bitiriyor
Değerli Kullanıcımız;istasyonun fişini çekerek kullanım yapılıyorsa kullanım olmasa da şarjı bitebilir. Cihaz uzaktan çalıştırmaya hazır beklemesi ve diğer cihazlar gibi elektronik alet olması sebebiyle normaldir.Diğer bir neden de cihaza her yüklenen temizlik komutu sebep olur. Örneğin;Süpür ve paspasla da cihaz üzerinde iki işlem bulunur ve rota 2'ye katlanır.Bu sebeple işlem bitimine kadar şarjı azalmaktadır. Bunların dışında bir durum varsa cihazı servis biriminin incelemesi daha yararlı olacaktır. Bize ulaşınız.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön