[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

OT450384 270 Kat
L40 Ultra için de yükselen LDS seçeneği olmalıydı. Süpürgeyi yeni aldım ve koltukların altına girmiyor. Bu benim işimi çok zorlaştırıyor maalesef.
Değerli Kullanıcımız;X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir.Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız.
BV436582 271 Kat
Aynı sorun benim rıbot süpürge m'de de var
Değerli Kullanıcımız; Sorununuzu detaylandırabilirseniz yardımcı olmak isteriz. Teşekkürler.
SN330311 272 Kat
Faydalı bir bilgi
Niyazi Meryem 273 Kat
Başarılı
PY131222 274 Kat
L10s pro da bu uygulama ve özellik yok anlaşılan?
Değerli Kullanıcımız;Şu an için Türkiye'de satılan X50 modelimizde bulunur. L10s pro modelinde bulunmamaktadır. Teşekkürler.
XU254079 275 Kat
Allah belasını versin Dream mi bir daha tövbe!!! Sakın arıza vermesin ayvayı yediniz. Paranızla rezil olmak neymiş o zaman öğrenirsiniz. O yüzden bu markadan UZAK durun
Değerli Kullanıcımız; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir. Size forum mesaji ile ulaştık. Lütfen kontrol ediniz ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
ZE220920 276 Kat
Bir sonraki aşamayı merak ediyorum kağıt gibi olup yere 0 mobilya altlarına girecek mi 🤣
ZE220920 277 Kat
Sensör temizliğini kontrol edeceğim.
MR525956 278 Kat
Yatak altına girmiyor girse cok güzel olurdu güncelleme geldi ne oldugunj bilen varmı
Değerli Kullanıcımız; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir. X50 modeli ise ; yapay zeka ayarlarından bu ayarlamalar yapılarak kullanım sağlayabilirsiniz.Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız.
PY182195 279 Kat
Merhaba, benim süpürgemde son zamanlarda temiz süpürmüyor,  süpürülenler başka bir yerde  dökülüyor ya da halıya çıkarken dökülüyor ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız; Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen servis desteği almak için bize ulaşınız. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön