[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

DZ152948 260 Kat
Temizlik bitiminde paspas pedlerini temizleyip kurulamasına rağmen, temizlik başlangıçında neden tekrar paspas pedlerini temizliyor ?
Değerli Kullanıcımız;Paspaslama işlemini seçtirip işlem başlatıyorsanız paspasları ıslatarak devam etmelidir. İstasyonlu modellerde işlem başında paspaslara su alır ve o şekilde devam eder.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
EK203325 261 Kat
Benim  robotum
Bi odaya başlıyor sonra yarım bırakıp başka odalara gidiyor  bu durumdan memnun değilim ayrıca sesi çok yüksek çalışıyor
Değerli Kullanıcımız;Haritalama işleminde bir komut hatası yaşamış olabilir. Bu aşamada harita yenileme devam ediyorsa resetleme ve yeniden kurulum yararlı olacaktır. Fakat ses gelmesinde cihaz içine kaçan bir şey yok ise servisin görmesi gerekir. Bu aşamada yönlendirme için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
KH125728 262 Kat
İşime yaradı
WX519824 263 Kat
Yaklaşık 6 aydır X40 modelini kullanıyorum. İnanılmaz memnundum. Ancak iki seferdir aynı yerde aynı hatayı veriyor. Ön tampon sıkışmış olabilir diyor sürekli ama sıkışma yok. Şu anda sürekli aynı şeyi söylüyor. İstasyona bile gitmiyor geri.
Değerli Kullanıcımız;sensör temizliklerini yapıp aksesuar kullanımından sıfırlamanızı ve işlemde denemenizi öneririz. Eğer devam eden bir süreç olursa resetleme ve yeniden kurulum yapılabilir. En son aşamada servis görmelidir. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
IO600990 264 Kat
Dreame pm20 hava temizleyici aldım
1 hafta oldu
2 gündür başlığı sağa sola dönerken
Gırç gırç gırç ve çıt çıt çıt şeklinde ses çıkararak çalışmaya başladı
Değerli Kullanıcımız;arızaya dair kısa bir video ile Whatsapp hattımıza ulaşmanızı rica ederiz. İlgili birimin incelemesi sonucunda gereken çözüm veya destek yollarını iletmek isteriz. Teşekkürler.
DK494810 265 Kat
Bu özellik dreame  line 20 de de oluyormu.? L20 kullaniciyim
Değerli Kullanıcımız;L20 modelinde bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
osiors 266 Kat
Gerçekten mükemmel bir şey
LU401050 267 Kat
Biz bazaya. Yüksek ayak takmıştık fakat süpürgem giremiyor daha ne kadar yükseltebilirimki
Değerli Kullanıcımız;Cihaz yüksekliğinin yettiği ama girmediği durumlarda mobilya altından sarkan bir engel durumu bulunuyordur.Ya da harita yenilemesi yapılmalıdır. Lütfen var olan haritanızı silip yeniden harita yaptırınız. Ve sarkan bir engel var mı kontrol ediniz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Teşekkürler.
GG238294 268 Kat
D20 ultrayı 1 ay önce aldığımda paspas pedi ıslaklık ayarı vardı sonra bir güncelleme geldi ve kayboldu bu ayara nasıl ulaşabilirim?
Değerli Kullanıcımız;Uygulama içerisinde alan sıklığı bulunur. Dilerseniz bir anlık bağlantı için ulaşınız. Müşteri hizmetlerinin kontrolü ile uygulama için ayarlarına bakılabilir. Teşekkürler.
TY601545 269 Kat
Bu konuda bazen sorun oluyor tabi bizim sahip oldugumuz D20 ultra bu ozellik onda yok
Değerli Kullanıcımız;X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir.Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön