🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

623 Yorum

RB871232 250 Kat
“İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri. Evi süpürmek artık dert değil, kendi kendine geziyor, tozu kiri topluyor. Haritalama özelliği sayesinde hiçbir yeri atlamıyor. Şarjı bitince gidip kendi kendine doluyor, ben fark bile etmiyorum. Sessiz çalışıyor, evdeyken bile rahatsız etmiyor. Gerçekten zaman kazandırıyor, tavsiye ederim.”
AN706601 251 Kat
Dreame sonrası temizlik sorun olmaktan çıktı. Kafam hep rahat
GE851851 252 Kat
D20 ultra var harika birsey 13.000 çekim gücü çok iyi avantaj yerler ve halılar çok temiz oldu
KJ344345 253 Kat
Mükemmel tek kelimeyle benim çalışkan pakizem
image3105066646135170702.jpg
EF331953 254 Kat
Ofiste kullanıyorum
Hergün ofis pırıl pırıl
İnsanın yapamadığını sessizce ve zahmetsizce yapıyor
ZZ928482 255 Kat
Dreame bir numara
Triendly 256 Kat
Merhaba dream spurgenin kendi kamerası üzerinden evde ne var ne yok ne olmuş diye benim gibi bakan var mı çok seviyorum bu özelliğini de
JX610264 257 Kat
Standart kablolu süpürgeyi unuttum artık her gün bitmek bilmeyen temizlik rutinime artık gezerek devam ediyorum
UN589404 258 Kat
Bı kaç yıldır hayalimdi 25 yıllık bı markanın süpürgesini kullanıyorum.ama beni artık yoruyordu kablo ve kendisi aşırı hantal ağır gelmeye başlamıştı ve zaman  kaybına üzülüyordum ev süpürmek yerine çocuklarımla vakit geçire bilir diğer işlerime bakabilirsin diye kendime çok söyleniyordum..
  Hepsi geride kaldı. Birbirimize alışacağız  ben gezmeye o süpürmeye🤭
  Adet miş herkes bı isim koyuyormuş süpürgesine...benim çocukluk lakabım Sıdıka idi ..hani eskiden dizisi vardı.. adını Sıdıka koydum.
BP557835 259 Kat
Özellikle bekar erkeklerin alması şart yaşça büyük olan annelerimiz vs kesinlikle tavsiye ederim robot süpürge lüks değil şahsen şart kaliteye diyebilecek söz bile yok on üzerin den on derim eve gelmeden çalıştırmak eve girince temiz görmek gayet iyi oluyor 😉

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön