Doğru Bakım=Uzun Ömür

442 Yorum

PH553267 250 Kat
Cebimde mutlu bende tavsiye ederim
TP781045 251 Kat
Çok memun değilim. Süpürme ve silme işlemi başarılı değil
NE554005 252 Kat
İstanyonda ışık yanıyor yanlız
Robot şarj olmuyor
ışık yok
Ses çıkmıyor alalı 4 ay oldu ne olmuş olabilir.surekli çevirim dışı dıyor
Değerli Kullanıcımız ;
-Cihaz şarj olmak için yanaşma yaptıkça arka kabloları oynatma yapabilir. Şarj istasyonuna güç gelmiyor olabilir. Güç kablosunun her iki ucunun da doğru şekilde takıldığından emin olun.-Zayıf bağlantı olabilir. Şarj istasyonunun ve robotun şarj kontaklarını temizleyin.
-Yukarda bulunan adımlar ile halen şarj olmama sorunu devam ediyorsa ; servise yönlendirme yapmadan önce resetleme denemenizi öneririz. Bunun için adımlar şu şekildedir.

Öncelikli olarak ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.) Teşekkürler.
GM768815 253 Kat
Efendim abi buyur tamam abi teşekkür ediyorum
zilli 254 Kat
Merhabalar l40 pro ultra kullanıyorum  oda isimlendirmede koridor yok resepsiyon diye adlandırdım komutlarda var ama   Tanımıyor ne yapabilirim şu an sadece mutfak komutumu uyguluyor
Dumans 255 Kat
Bende düzenli gün aşırı temizlik yaptırıyorum kasım ayında aldım ama bu aralar arkasında kırıntı bırakıyor neden olabilir
eğerli Kullanıcımız ;
Aşağıda bu arızaya dair çözümler iletilmiştir.
Toz haznesi dolu
Toz haznesi doluysa emiş performansı önemli ölçüde azalabilir. Her temizlikten sonra hazneyi boşaltmak, optimizasyon açısından önemlidir.
Tıkalı veya ıslak filtre
Tıkanan veya nemli filtreler hava akışını engeller. Filtreyi temizleyin, tamamen kurumasını sağlayın ve gerekiyorsa yenisiyle değiştirin.
Fırçaya dolanan saç/tüy
Ana fırça etrafında saç ve tüy birikirse fırçanın doğru dönmesini ve çekiş gücünü engeller. Temizlik sırasında fırçayı kontrol edin ve temizleyin.
Hava kanallarında tıkanıklık
Hava kanalında veya emiş yolunda bir tıkanıklık varsa etkili emiş sağlanamaz. Hortumları ve hava kanallarını düzenli kontrol edin.
Parçaların yanlış montajı
Fırça kapağı, filtre ya da diğer bileşenler yanlış yerleştirilmişse cihaz düşük performans gösterebilir. Hepsinin doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun.Teşekkürler.
SO512628 256 Kat
Faydalı bilgiler
AI927278 257 Kat
Genel bakım ve temizlik nasıl yapılıyor?
TP464912 258 Kat
H14 dual kullanıyorum. Sil süpür.işi bitince makineyi kaptıp yerine alınca en son kapattığım noktada su kalıyor nasıl çözüm bulabilirim. Elimde kahıt havluyla tekrar silmem gerekiyor
JO350347 259 Kat
Merhaba robotumun süpürge fırçası kırıldı garantiyebdahil mi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön