🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

310 Yorum

Triendly 240 Kat
Herkese slm dream ailesi
AF630544 241 Kat
#BENİMDREAMEHİKAYEM L 10 S PRO GEN 2 ÜRÜNÜ ALDIM DREAME  SATICISINDAN GERÇEKTEN ÜRÜNDEN MEMNUN KALDIM HIZI TEMİZLEMESİ HERŞEYİ ÇOK GÜZEL EN İYİ ÜRETİCİ #BenimDreameHikayem
1000058362.jpg
ZI289897 242 Kat
Adını Katya koydum... kızımız maşallah çok yetenekli...kedimizin tüyleri sağlık açısından sıkıntılı idi...artık her gün sil süpür tertemiz evim
ZX739195 243 Kat
Allah robot süpürgeyi bulandan razı olsun  çalışan üç çocuklu bir bayan olarak temizlikçilerden kurtardı beni 4 aydır kullanıyorum bu süre zarfında bir kez kase kırdığım için normal süpürgeyi açtım gelen temizlikçiden daha güzel temizlik yapıyor halılarımın rengi değişti keşke daha önce tanışsaydım dream harika bir buluş onsuz yaşayamam artık tüm arkadaşlarıma öneriyorum anneme de aldım iki arkadaşımda benim önerimle aldılar onlar da çok memnun harikasın dream x40 ultra
ZX739195 244 Kat
DREAM E TAVSİYEM KENDİNİ TANITMASI BEN ALINCA ÖĞRENDİM ÇALIŞANLARDA BİLGİSİZ HİÇ ANLATAMIYORLAR MEDİA MARKETTEN ALDIM ÇOKTA BİLMEDEN ALDIKTAN SONRA ÖĞRENDİM NELER YAPABİLDİĞİNİ KENDİNİZİ BİR ŞEKİLDE ANLATABİLİRSENİZ BU ÜRÜNÜ ALMAYACAK OLAN YOKTUR
Triendly 245 Kat
Bu gün nasılsınız dream ailesi
KO391917 246 Kat
Merhblar robot süpürgeyi aldıkdan sonra resmen temizlik de level atladık. Sen süpür ben sileyim, ben sileyim sen süpür kavgaları bitti. Adını cimcime koydum. Sağolsun hiç üzmüyor beni. Sil kızım siliyor, süpür kızım süpürüyor😅😅
UT175987 247 Kat
#BenimDreameHikayem
Önceki süpürgem ne kadar gereksizmis gerçekten dreame den sonra anladım .evde bir yardımcım var artık.Her yer pırıl pırıl.Evimi silmiyorum artık çünkü dreame çok iyi siliyor.Çıkan kirli suya inanamıyorum.Dikey süpurgemi bile kullanmıyorum artık ihtiyaç duymuyorum.Ben işteyken her gün dreame süpürüp siliyor.evde olduğum zamanlar da bana kalıyor.cok keyifli bir makina.iyiki dreame
SR472356 248 Kat
Mükemmel d10s,sessiz ama güçlü.
BP557835 249 Kat
Rahmetli anneme aldım çok kullanmak nasip olmadı bir hafta gibi kullandı iyiki de almışım şimdi ben kullanıyorum her ev de olmalı kalitesine diyecek laf bile yok 👍

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön