Doğru Bakım=Uzun Ömür

442 Yorum

CD044417 240 Kat
Süpürgem hırt hırt diye ses çıkarıyor yavaş süpürüyor seside sessiz her parçasını temizledim
Değerli Kullanıcımız, Cihazı kapatın, ters çevirip fırçaları ve tekerlekleri kontrol edin: Saç, iplik, toz vb. tıkanıklık varsa temizleyin.Toz haznesini boşaltın ve filtreyi kontrol edin. Toz dolu veya kirliyse temizleyin veya gerekiyorsa değiştirin.Fırça, tekerlek yatağı gibi hareketli parçaların etrafındaki kir, toz ve tortuları temizleyin. Tüm sökülebilir parçaların doğru oturduğundan, gevşek bir şey olmadığından emin olun. Toz haznesi, fırça yuvası, vidalar vs kontrol edilmelidir. Cihazı boş bir zeminde, iyi havalandırılmış bir alanda çalıştırarak ses analiz edin. Ses hâlâ anormal ise iç mekanik arızası olabilir.Bu sebeple servis yönlendirmesi için bize yeniden ulaşınız.Teşekkürler.
RU009859 241 Kat
süpürge mutlu ben mutlu çok iyiymiş🙏🙏
RS264238 242 Kat
Ben de yeni kullanıcıyım. Keşke daha önce alsaymışım çok geç fark ettim. Ama çok çok memnunum teşekkürler dreame ailesi
PX975330 243 Kat
Cihazım halıyı algılamıyor halıyıda siliyor
Değerli Kullanıcımız;
Uygulama içerisinden halı ayarlarına giriş yapınız ''süpür'' moduna geçiş yapınuz.Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
DX327110 244 Kat
Merhaba sürekli olarak lavaboda anormal su seviyesi hatası alıyorum gerekli temizliklerini yapıyorum ama yıkama tablasında sürekli su var gider yerini de kulak çubuğu ile temizledim ama sürekli bu hatayı alıyorum ve silme işlemi yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız ;
Yıkama tablasında su birikmesinin bazı nedenleri ve çözümleri aşağıda belirtildiği gibidir.Gerekli kontrolleri yapmanızı rica ederiz.
Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir.Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun.Yerine tam oturmazsa su akışı olmaz.
Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir.Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.
Su çıkış kanalı kurumuş olabilir.Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir.Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.
Paspas pompası arızalı olabilir.Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir.Bu durumda teknik servis gereklidir.
Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir.Teşekkürler.
ND916342 245 Kat
Cihazın konuşma dili İngilizce türkçeye nasıl çevirebilirim
Değerli Kullanıcımız ;
DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
KP026739 246 Kat
Merhaba dün robot süpürgemi aldım dream aqua 10  kurulumunu yaptık haritalandırmada sorunlar var birde paspas yapmıyor bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim
Değerli Kullanıcımız ; var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
ZV614508 247 Kat
Çok mantıklı bir yazı ne kadar bakımlı olursa o kadar uzun ömürlü
OL488963 248 Kat
Ne kadar sureyle detayli temizligi yapilmali
OL488963 249 Kat
Her parcasinin nasil cikartilip temizlendigi olarak bir video varmi bu sayfada
Değerli Kullanıcımız, Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır.Fakat bu süre kullanım durumunuza göre değişmektedir. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön