Detaylı temizlik yapmıyor

702 Yorum

AD336501 240 Kat
Merhaba cihazdan şu aşamada genel olarak memnunuz ancak salonumuzda bulunan ve tüy kalınlığı az olan halıyı süpürmekte sıkıntı yaşıyor acaba yapılması gereken bir ayar var mıdır.? Teşekkürler Not: halı üzerinde hafif girintiler mevcuttur.
image.jpg
OS726963 241 Kat
Merhaba cihaz bütün evi çok güzel süpürüyor ancak yatağımın ayaklarının çok yüksek olmasına rağmen yatağımın altına harita alamıyor ve girmiyor resetleyip tekrar uygulamayı yükledim yine olmadı ne yapmam gerekiyor
SEKARA 242 Kat
Merhabalar, DreameBot L10 Pro Ultra Heat cihazını yaklaşık 1 ay önce aldım istediğim gibi temizlik yapmıyor. Daha önce başka markanın cihazını kullandım evin içerisinde girmediği yer kalmıyordu özellikle yatak odasında bazanın altını oturma odasında koltuk altlarını çok detaylı temizlik yapıyodu fakat sizin makinanızın ürünü koltuk ve yatak altlarına girmiyor , evim yerden ısıtma olduğu için tozlar ve pamukçular uçuşuyor  temizlenmiş yerler tekrar kirleniyor. Bu nedenle çokta memnun kalmadım ürünüzden rica etsem memnuniyet adına destek olabilir misiniz
ZR998067 243 Kat
Kapat aç düzelir
YQ136732 244 Kat
Kamera izlemede diyor fakat izlenen görüntü gelmiyor. Bilen var mıdır çözüm için?
NI986662 245 Kat
Süpür ve sil aynı anda temizleme görevi çalışmıyor kaç kez denedim
JQ122194 246 Kat
L10s ultra gen 2 kullanıyorum 7. Ayda aldım deterjan bölündeki deterjan hala bitmedi deterjan alıp almadığını nasıl anlarım
DQ751215 247 Kat
Robot uygulama veya harita kullanmadan Manuel olarak elle çalıştırılıp bir odanın temizliği sağlanabilir mi?
YO866176 248 Kat
Dili Türkçe nasıl yapacağım
HB936166 249 Kat
Merhaba, Ürün güzel temizliyor fakat bazen engelleri görmeyip çat diye gidip vuruyor ve mesela mutfağı temizle diyorum salona gidip dönüyor sürekli sonradan mutfağa geçiyor tekrar haritalandırma yapmak istemiyorum bu iki sorun için çözüm öneriniz nedir

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön