[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

FT510098 240 Kat
L10 gen supurgemı ters cevırınce fabrıka ayarlarına gerı dondu neden olabılır lütfen cevap
Değerli Kullanıcımız;Kapak içindeki düğme ile fabrika ayarlarına döndürülebilir. Ters çevirdiğinizde nasıl bir durum ile karşılaştınız detay ve diğer bilgileri belirtmenizi rica ederiz. Forum özel mesajı ile bilgileri iletebilirsiniz. Teşekkürler.
GN126619 241 Kat
Koltuk altını nasıl temizlicek
Değerli Kullanıcımız ; X50 haricindeki tüm modellerde mobilya , dolap altına girebilme için maksimum yükseklik 12 cm şeklinde olmalıdır. Cihaz boyu yetse dahi sensör uzaktan algıma ile rota belirlediği için o kısımlar net yükseklikte olmadığından engel algılama yapıp girmemektedir. Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşınız.Teşekkürler.
ZY754043 242 Kat
Maalesef seçmiş dikdörtgen bölgeyi dikine değilde enlemesine temizlemeye çalışıyor bu da zaman kaybına neden oluyor sorunu nasıl çözeriz bilgisi olan var mı
Değerli Kullanıcımız;Çalışma prensibi bu şekildedir.Rota değişebilecek bir ayarı bulunmaz.Bu işlemin yarattığı bir sorun var ise çözüm için destek olmak isteriz. Teşekkürler.
JT701111 243 Kat
Aldığım günden beri kimseye oneremedigim bi robot yatağın altına giriyor yarısını süpürüyor,salonda canı istemesse koltuğun birinin altına giriyor diğerine girmiyor devamlı istasyonuma gideceğim diyor
Değerli Kullanıcımız;Cihazınız bir komut hatası yaşıyor olabilir. Bu durumda fabrika ayarlarına döndürme ve yeniden kurulum işlemi yapmanız daha yararlı olacaktır. Düzelmeyen bir durumda ise servis görmelidir. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

Resetleme adımları ; Öncelikli olarak ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)

Kurulum sonrasında ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.
HO495152 244 Kat
Daha ilk temizliğimiz robot hem harita çıkardı hem de temizlik yaptı. İlk deneme fena sayılmaz. Bundan sonraki duruma bakacağız.
ED091481 245 Kat
Merhaba
İki aydır kullanıyorum 250’ye maalesef hiç memnun kalamadım küçük odanın bazı yerlerini süpürüyor bazı yerlerini süpürmüyor şarjı bitiyor tekrar döneceğim diyor ortalama bir günde bir evi süpürebiliyoruz 2. -3  kez teknik servisi aradım problem çözülmedi servisi gönderin dediler Yazılımla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum servise göndermem üç Hafta gelmemesi anlamına geliyor resetle dendi resetledim sorun yine çözülmedi sürekli kafası çok karışıyor
Değerli Kullanıcımız;resetleme ile devam eden bir arıza var ise cihazı servisin görmesi gerekmektedir. İnceleme ile gereken işlemler yapılacaktır. Bilgileri almak için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
UC796097 246 Kat
X50 ultra aldım bende performansından hiç memnun degilim fayans yüzeyleri supururken hiç almıyor köşeleri süpürmüyor 65000 tl para verdim 20.000 kpa cekim gücü var diye keşke biraz daha bekleseydim
Değerli Kullanıcımız ; Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir .Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca; modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. Temizleme modunuzu diğer modlarda da deneyerek evinize en uygun modu deneyebilirsiniz. İşlemde kontrol ediniz. Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
XG929797 247 Kat
Cihaz güncellemeden sonra Komutları çok geç uyuyor koridor temizle diyorum önce odalarda dolanıyor Ondan sonra koridora çıkıyor büyük parçacıkları temizle seçeneğin açtım ama gene de bırakıyor tam anlamıyla süpürme yapmıyor Neden acaba
Değerli Kullanıcımız,Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır. Bu işlemlerle beraber kullanım olmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise lütfen öncelikle resetleme ve yeniden kurulum yapınız. Yine devam ederse servis desteği almak için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Saniye 248 Kat
Dreame l 40 ultra kullanıyorum aynı boyutta iki koltuğumun birin altına giriyor birine girmiyor haritalandirmayı tekrar yaptırdım yine girmiyor , ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız;Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Koltuktan sarkan bir şey olmamalıdır.Koltuk altı yeterli ışık almadığında da gitmemezlik yapabilir.Lütfen kontrol ediniz. evam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
DU883859 249 Kat
Dreaml4i0 ultra aldım halıları güzel süpürnüyor yetersiz ....
Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise bazı durumlarda performans gücünü etkileyebilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almanız önemlidir.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca temizleme modunuzdan mod değişikliği yaparak deneme yapmanızı evinize ve size en uygun modu bulmanızı öneririz. Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön