🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

TT938535 230 Kat
Ne buyuk rahatikmis niye gec kalmisim bilmiyorum
GN105018 231 Kat
Henüz 2 haftalık bir serüvenimiz olsa da kızımdan(bu isimle hitap ediyorum kendisine) çok memnunum. Keşke daha önce tanışsaymışım. Her dâim evim tertemiz. İyi ki almışım! 😘😍
SG864123 232 Kat
10 gün oldu allali çok memnunum
LB361344 233 Kat
2024 ün 7. Ayı gibi MediaMarktan robot süpürge aldım. Alırken satış temsilcilerinin üçretsiz filtre batarya değişimi var tavsiyesiyle 1+3yıl kasko yaptırıp garantisini uzattım. 1 hafta önce filtre yırtılmasından dolayı şubeye başvurdum. Aldığım cevap firma 2025 ocak ayında filtre ve batarya değişimini anlaşmadan çıkardığı için değişim yapamayız oldu.
Tüketici haklarına başvurup dava açacagım
Değerli Kullanıcımız ; Ekstra yapılan garanti değil satıcı dahilinde olan kasko hizmetidir. Bu Dreame tarafından verilen bir hizmet değildir. 2024 yılının 7. ayında alınan bir ürün ise hala Dreame tarafından garanti içindedir. Bu sebeple yetkili servisimize gönderim yapabilirsiniz. Servisimiz gereken desteği verecektir. Bunun için size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

ZM655920 234 Kat
Gerçekten kaliteli bir ürün ve aynı zamanda uygulamasında çok iyi öneririm işyerinden uzaktan her yerden robotu yonetebiliyorsunuz temizligi kolay ve fırçası kauçuk olması exta iyi
Hilâl 235 Kat
#BenimDreameHikayem evimizin buyumesi ve temizlik işlerinin bana kalmasıyla başladı. Karina Ünal sayesinde de bir sürü seçenek arasından neyi almam gerektiğine karar verdim ve şuan gerçekten parmağımı kıpırdatmama noktasına geldim çünkü sesli komut vererek makineyi çalıştırıyorum. Bu yüzyılın en en iyi icadi olduğunu düşünüyorum.  
QG769339 236 Kat
Kesinlikle artık süpürme paspasa ihtiyaç kalmadı
YW436064 237 Kat
çalışan ve evli bir kadınım akşam eve gelişim 18:30-19:00 arası oluyor ve evi süpürüp silmek benim için tam bir zulüm oluyor. Ama dreame L40 ultrayı aldığımız zamandan beri aşırı rahatladım💖
iş yerinde çalıştırıyorum eve geldiğimde evim tertemiz, misafir mi gelecek sıkıntı yok dreame L40 ultra her zamanki gibi muhteşem şekilde sizi kurtarıyor süpürüp silme işinden. İlk aldığımızda duygulanıp ağlamıştım hatta şaka gelebilir ama öyle çünkü aşırı yoruluyorum ve evimi temizlemeye vaktim kalmıyordu. L40 ultra hayatıma iyi ki girdi iyi ki hayalini kurdum ve istedim 💞
Asla pişman olmayacağım tek şey olabilirsin;
Dreame L40 ultra 🤝
Bu arada kendisi bizim evde robot süpürge diye anılmıyor ismi bile var bizim eşimle “tuanna” diye sesleniyoruz 😅
Kesinlikle alın, aldırın 💞💝🤝😅
IMG_7643.jpeg
Triendly 238 Kat
Merhaba
Yeni eve taşındım ve heryer çok tozlu ve kirli esyalarimi kaldirir kaldırmaz ilk yapacagim şey süpürgeyi tekrar kurmak çünkü temizliğe asla yetişemiyorum sen ne büyük bir nimetmissin dream teşekkürler sana
UV956795 239 Kat
Hayat ını kolay laştırmanın basit yolu. Evde temizlik gibi bir sorunu ortadan kaldırdık.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön