Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

UV261391 230 Kat
Merhaba alışveriş sitelerinde robotlar için uygun diye belirtilen yüzey temizleyiciler var. Kullanmak olumsuz etkiler mi
KZ284398 231 Kat
Merhaba, sanal duvar nasıl kaldırabilirim.
IMG_6199.jpeg
KZ284398 232 Kat
Merhaba, haritalandırma yaparken oda isimlerini yanlış isimlendirdi. Temizlik yaparken bir sorun olur mu? İsimleri değiştirebiliyor muyuz? Nereden? Nasıl? Teşekkürler.
LF319563 233 Kat
Ürünü kurduk ancak ne haritalandırma yapıyor ne de  istasyona geri dönebiliyor,olduğu yerde dönüp duruyor
MG631133 234 Kat
Cihazın şarjını doldurduktan sonra prizden çekiyorum kullanmama rağmen şarjı bitiyor sürekli prizde tutmak istemiyorum ne yapabiliriz
UM193190 235 Kat
Merhaba L S10  ultra satın almamın üçüncü günü üç gündür çalıştırıyorum haritalandırma bitiremedi şarjı bittiğinde istasyona dönüş sağlayamıyor istasyonu bulamıyor
LW268602 236 Kat
Dream d20 ultra kullanıyorum, halıyı süpürürken aynı zamanda pas pas da yapıyor, ayarlardan yapmıştım ama olmadı ne yapmam gerek
AD336501 237 Kat
Merhaba cihazdan şu aşamada genel olarak memnunuz ancak salonumuzda bulunan ve tüy kalınlığı az olan halıyı süpürmekte sıkıntı yaşıyor acaba yapılması gereken bir ayar var mıdır.? Teşekkürler Not: halı üzerinde hafif girintiler mevcuttur.
image.jpg
OS726963 238 Kat
Merhaba cihaz bütün evi çok güzel süpürüyor ancak yatağımın ayaklarının çok yüksek olmasına rağmen yatağımın altına harita alamıyor ve girmiyor resetleyip tekrar uygulamayı yükledim yine olmadı ne yapmam gerekiyor
SEKARA 239 Kat
Merhabalar, DreameBot L10 Pro Ultra Heat cihazını yaklaşık 1 ay önce aldım istediğim gibi temizlik yapmıyor. Daha önce başka markanın cihazını kullandım evin içerisinde girmediği yer kalmıyordu özellikle yatak odasında bazanın altını oturma odasında koltuk altlarını çok detaylı temizlik yapıyodu fakat sizin makinanızın ürünü koltuk ve yatak altlarına girmiyor , evim yerden ısıtma olduğu için tozlar ve pamukçular uçuşuyor  temizlenmiş yerler tekrar kirleniyor. Bu nedenle çokta memnun kalmadım ürünüzden rica etsem memnuniyet adına destek olabilir misiniz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön