[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

428 Yorum

AH659639 220 Kat
Keşke modelimi değiştirebilme şansım olsa
YP790920 221 Kat
Kahvemi yaptim robotu nereleri supurecegini ayarladim ama herzaman supurdugu halinin uzerine cikamadi, harita yeniledim, bölgesel alan sectim. Haliyi görüp goremedigine baktim. Bilemiyorum ne yspmam gerekiyor
Değerli Kullanıcımız;yeniden haritalama ile olmayan durumda cihazı resetleme ve yeniden kurulum yapılması daha yararlı olacaktır.Bu aşamada yeniden hata devam ederse cihazı servis görmelidir.Buna göre bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
TM165631 222 Kat
Robotum çok sesli çalışıyor bir türlu kisamiyorum sesini
Değerli Kullanıcımız; Temizleme modlarında modele göre değişmekle beraber sessiz-standart-turbo-maksimum gibi modlar bulunur.Halı üzerine geldiğinde ekstra emiş gücünden yüksek ses ile çalışabilirler.Bu ayar kapatılabilir.Fakat emiş gücü sesi değiştirelemez. Ama bahdesilen emiş gücü dışında bir ses ise cihaz kontrolü yapılmalıdır.Bunun için lütfen bize ulaşınız.Teşekkürler.
QK819256 223 Kat
Pas paslar çıkıyor. Özellikle yuvasından çıkarken neden acaba
Değerli Kullanıcımız ; modelinize göre değişmekle beraber bu özellik bulunuyorsa, mop tutucu bırakma modunda kalmış olabilir. Bu sebeple mop pedlerini taktıktan sonra birini sağ biri sola doğru çeviriniz. O aşamada eğer bu durum harici bir arıza bulunmuyorsa takılmış olduğu , o çevirme esnasında belli olacaktır . Sonrasında istasyona bırakıldığında da otomatik ayarlama yapmaktadır.Bu yolla bir deneyiniz. Olmayan bir işlem var ise cihazı lütfen servis birimine yönlendiriniz.Teşekkürler.
OF275731 224 Kat
X40 ultrada Haritalandırmada sorun yaşıyorum cihaz haritalandırma yapmıyor kapıya duvara çarpıyor
Değerli Kullanıcımız;Bazı durumlarda cihazlar komut hatası yaşayabilirler.Bu sebeple var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca;Akıllı engelden kaçınma ayarını kapatıp işlemde deneyiniz. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
ZF181409 225 Kat
Otomatik tanımlama yaparken salonu komple alçak geçitli alan görüyor.
Değerli Kullanıcımız; Haritalama düzgün adımla oluşmadı ya da bir komut hatası aldıysa yanlış oluşmuş olabilir.Var olan haritanızı silip yeniden haritalama yapmanızı öneririz.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
JX866876 226 Kat
Benim mobilyalarım yüksek süpürge giriyor
TI750508 227 Kat
L10s plus modeli de aynı
JR887348 228 Kat
Keşke benimde son model robot süpürgem olsa 😀
SEVGİ AYDIN 229 Kat
Faydalı bilgiler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön