🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

UK306504 Cindy 210 Kat
#BenimDreameHikayem iyi ki seninle tanışmışız dostum. Sayende kendimize vakit ayırıyor, seni konuşuyor, küçük eleştirilerde bulunuyoruz. Bazen kilimlere takılman küçük can sıksa da harikasın #dreame
KR605699 211 Kat
#BenimDreameHikayem 2 ergen ve 4 kedili (biri tüysüz de olsa diğerleri onun yerine de tüy döküyor) toplam 8 nüfuzlu bir aile için olmazsa olmaz bir yardımcı!
Hafta içi çalışıldığı için temizlik yapmaya çok az fırsatımız oluyordu ve çocuklar her ne kadar temizliğe yardım ediyor görünseler de aslında bir yandan da kirletiyorlar dı. Dreame X50 Ultra geldi geleli hem tüm ev zemini temiz hem de o rahat çalısabilsin diye çocuklar odalarını derli toplu tutuyorlar (yere kıyafet/çorap atma son buldu). 🥰
Artık iş dönüşü eve gelirken sürpriz bir ziyaret haberi gelse bile acaba evin durumu ne alemde endişesine de gerek kalmadı. 🥳 Uygulamadan temizliği başlatıp istersek kamera ile de güncel halini izleyebiliyoruz. 😄
Tek sorunumuz temiz suyu doldurmak ve pis su haznesini zamanında boşaltmak😜... Şebekeye bağlantı kitini (Dreame bu ihtiyacı önceden düşünüp bağlantı olanağını fabrikasyon  olarak yapmış Allah'tan) bulabilirsek o da tarih olacak inşallah 🤣🤣🤣
1000122931.jpg
IK750374 212 Kat
Cihaz İlk çalıştırmada şarj istasyonunu bulamadı ve temizlik yaparken duruyor bekliyor sonra devam ediyor
Bu arada hiç olumsuz yorum göremedim sorun yaşayan sadece ben olamam
AO099051 213 Kat
#benimdreamehikayem
Dreame l10s pro ultra heat ile tanıştıktan sonra hafta sonlarim benim ve cocuklarimin cok elzem bi durum olmadikca kendim supurge açmıyorum evi kendim supurdugumde ise paspasi dreame yaptırıyorum hayatimi inanilmaz kolaylaştırdı cok memnun kaldım ayni üründen ablamada aldırdım bayilarak kullanıyoruz
image1284551652576913707.jpg
QS835983 214 Kat
Dreama almadan öncede başka bir robot süpürge kullanıyordum ama dreame aldıktan sonra gerçekten pas pas konusunda çok daha güzel sonuçlar aldım hiç elimi sürmeden temizlik bitiyor teşekkürler dreame ve bu robot süpürgeyi bana alan yakışıklı oğlum teşekkür ederim 💕
QN162405 215 Kat
Ailemin en iyi üyesi desem aileme ayıp etmiş olmam emin olun
SC832364 216 Kat
Çok yetersiz aldığıma pişman oldum
PU840991 217 Kat
DreameBot L10s Plus aldım çok çok memnunum.Herkese tavsiye ederim ،💓
1000462802.jpg
UK306504 Cindy 218 Kat
#BenimDreameHikayem de bugün onun sayesinde güzel bir forumda sınıf atladım. Hem temizlik yapıyor hem de sosyal medyada bizi dinlendiriyor. Pardon dillendiriyor (yazıyoruz ya) 😊Teşekkürler #Dreame ama nerde 1000 puan? Üzülelim mi? 😔😆
DN362445 219 Kat
Dreame robot süpürgeyi aldıktan sonra ev süpürme derdim resmen bitti. Sessiz çalışıyor, evi gayet güzel haritalıyor ve her köşeyi temizliyor. Halılarda bile performansı çok iyi. Uygulamasından her şeyi kontrol edebiliyorum. Gerçekten hayatımı kolaylaştırdı, iyi ki almışım diyorum.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön